пʼятниця, 14 травня 2010 17:38

Бджоли на смерть закусали двох коней

Бджоли на смерть закусали двох коней

В четвер, 13 травня, пообіді в селі Містковичі Самбірського району Львівської області рій бджіл напав на двох коней, які паслися на вигоні посеред села. Від укусів коні загинули.

"То в одного господаря з вулика втік рій бджіл і за метрів 80 напали на коней. Чого напали на тих коней - не знаю. Обсіли так, що тварин не було видно взагалі. Люди кинулися відривати комах руками, зливали їх водою, збивали куртками. Бідні коні й самі брикалися, мотали головами, але що там зробиш. Ще й того господаря коней - Руслана - покусали сильно в руки і обличчя. Але йому нічого. А от коням приходив кінець. Той Руслан сам з бідної сім'ї. На життя якраз і заробляв тими кониками. Кому переорати поміг, кому посадити картоплю. Що тепер буде робити? Не знаю", - розповіли в сільраді.

Господар 32-річний Руслан Войцехівський кілька років тому коней отримав в колгоспі за рахунок заборгованості по зарплаті. Покусаних коней Войцехівський дорізав. М'ясо здав заготівельникам.

Нагадаємо, вчора на Вінниччині скажений борсук покусав дворового собаку. Укушену собаку усипили та утилізували. Борсука було вбито.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бджоли на смерть закусали двох коней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути