неділя, 21 січня 2024 08:50

Бажання трьох знаків здійсняться у ці вихідні - гороскоп на 20-21 січня

Бажання трьох знаків здійсняться у ці вихідні - гороскоп на 20-21 січня
Особливими щасливчиками себе відчують Тельці, Терези і Водолії. Фото: pixabay.com

20-21 січня не бажано робити операції та щеплення. Зростає ризик появи алергійних реакцій та ускладнень після втручання. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Протягом цих днів важко буде розслабитися й відпочити на самоті, - говорить астрологиня. - Субота - день загострення всіх проблем. Розмови швидко перетворюватимуться на суперечки. Підвищується агресивність у людей і тварин. Оминайте емоційно неврівноважених осіб. Неділя пройде більш спокійно. Похід по крамницях і зустрічі з добрими знайомими краще планувати на цей день. Особливими щасливчиками себе відчують Тельці, Терези і Водолії. Бажання цих трьох знаків здійсняться у ці вихідні".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Діліться один з одним рецептами успіху. Не приховуйте свої таланти. Сміливо демонструйте плоди своєї праці. Заручіться підтримкою наставників, переймайте досвід попередніх поколінь.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Випадковостей не буде. Беріть від життя усе. Шукайте додаткового заробітку. Довіряйте передчуттям. Пошкодуєте, якщо реанімуєте давні стосунки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Увечері у суботу зустрінете старшу за віком людину, яка стане надійним другом і порадником. Поруч з ним почуватиметеся захищеним.

Рак (22 червня - 22 липня)

Підтримку шукайте у сім'ї. На відміну від колег та знайомих, рідні не вестимуть подвійної гри. Не час іти до шлюбу. Не спішіть змінювати роботу. Згодом надійдуть набагато вигідніші пропозиції.

Лев (23 липня - 23 серпня)

На невдачі реагуйте спокійно. Усе відбувається до кращого Допомагайте ближнім, радійте успіхам друзів. Поганяйте з дітьми м'яча у дворі, подивіться разом їхній улюблений мультфільм. Почуватиметеся молодими й енергійними.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Робіть так, як буде краще для вас. Не хвилюйтеся, що про це скажуть друзі чи знайомі. Не порушуйте закону і не дозволяйте, аби вас втягли у неприємності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог назвав одну з найважливіших дат для України - коли насправді настане рік Дракона і як його задобрити

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Розпочнеться 2-тижневий період, несприятливий для оформлення спадщини, купівлі і продажу авто. Все, що плануєте, встигніть зробити до обіду суботи.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Відкриється друге дихання. Не засмучуйтеся, якщо довго нічого не вдавалося. Зараз ваша праця принесе гарні плоди. Попереду період успіху і перемоги. Упевнено рухайтеся до мети.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Боріться за своє щастя. Розривайте стосунки з тими, хто вас не любить і не шанує. Ідіть на побачення до тих, хто добивається вашої уваги багато місяців.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Грошей у вашій кишені достатньо, аби почуватися щасливими та енергійними. Зробіть собі свято. Підтримайте морально та матеріально тих, хто цього потребує. Дайте коханим відпочити. Займіться вихованням малечі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не забувайте про відпочинок. Робота 24/7 добряче виснажила. Повноцінний сон у суботу допоможе відновитися. Не приймайте важливі рішення самотужки. Радьтеся з тими, кому довіряєте.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Марно намагаєтеся когось причарувати. Зараз закохуватиметеся ви, але не у вас. Відпустіть ситуацію і насолоджуйтеся своїм теперішнім становищем. Вихідні проведіть у компанії приємних для вас людей.

Астрологиня приголомшила прогнозом на тиждень. Дізнайтеся першими, кому вдасться розбагатіти і стати щасливим.

Зараз ви читаєте новину «Бажання трьох знаків здійсняться у ці вихідні - гороскоп на 20-21 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути