вівторок, 25 вересня 2018 16:30

Батько трьох дітей на пересадку кісткового мозку потребує допомоги

Автор: Фото надане Тетяною Олексієнко
  Після операції рецидиви Ярославу більше не загрожуватимуть — лікарі дають гарантію 80%.
Після операції рецидиви Ярославу більше не загрожуватимуть — лікарі дають гарантію 80%.

38-річний Ярослав Олексієнко із села Калинівка Городищенського району на Черкащині три роки лікує лімфому Хочкіна – рак лімфатичної системи. Кілька місяців тому в чоловіка стався рецидив. На хіміотерапію й пересадку кісткового мозку потрібно 260 тис грн.

"Ярослав захворів три роки тому, у нього під лівою ключицею збільшився лімфовузол. Лікарі діагностували другу стадію лімфоми Хочкіна. Чоловік прийняв шість хіміотерапій і близько 30 опромінень. Все було добре. Але в червні стався рецидив. Ярослав уже прийняв чотири хіміотерапії. Попереду має бути ще дві. Опісля потрібна пересадка кісткового мозку. Операцію будуть робити в Києві. Лікарі дають 80 відсотків гарантії, що рецидиви припиняться.

11 жовтня чоловіку будуть робити комп'ютерну томографію, після якої маємо їхати в Інститут трансплантації кісткового мозку. Ми виховуємо 12-річного сина та двох дочок – 15 й 17 років. До захворювання Ярослав працював на залізниці машиністом укладача. На його лікування спочатку ми взяли 40 тисяч гривень кредиту. Грошима допомагали родичі й небайдужі люди. Більше кредиту нам не дають. Тому ми з дітьми звертаємося до небайдужих людей, щоб допомогли врятувати нашого тата", – розповіла Gazeta.ua дружина Тетяна Олексієнко.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4731 2191 0570 0318 (Олексієнко Ярослав Валерійович).

Контакти Тетяни Олексієнко: (0) 63 843 79 22.

Зараз ви читаєте новину «Батько трьох дітей на пересадку кісткового мозку потребує допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути