Ексклюзиви
понеділок, 31 липня 2023 07:30

Багатство, розквіт і неймовірні можливості – для кого серпень почнеться з досягнень і перемог

Багатство, розквіт і неймовірні можливості – для кого серпень почнеться з досягнень і перемог
Це тиждень відчайдушної боротьби за краще життя. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 31 липня по 6 серпня гроші йтимуть у гаманець. Можна купувати нові меблі та техніку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це тиждень відчайдушної боротьби за краще життя, - говорить астрологиня. – Багатьом настільки набридне гребти проти течії та боротися за виживання, що на вихідних захочеться заховатися у чотирьох стінах, дивитися серіали та читати книги. Краще відмовитися від запрошення на весілля та не влаштовувати вечірок. Це період напружених розмов. Дискусії швидко переходитимуть у сварку. Важко буде з кимось помиритися чи порозумітися. Дайте можливість друзям і коханим виговоритися. Будьте терплячим до чужих недоліків. Серпень почнеться з досягнень і перемог для Овнів, Дів, Раків і Терезів. На вас чекає розквіт, багатство та неймовірні можливості".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто сподіватися на початок нових стосунків. Випадкове романтичне знайомство не триватиме довго. Нагадають про себе давні заборгованості. Розмір прибутку буде дещо нижчим за очікуваний. Не беріться за сумнівні фінансові проєкти.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Прислухайтеся до своїх бажань. Робіть те що приносить задоволення. Лише не купуйте чогось дорогого, щоб не загнати себе у стан фінансового дефіциту.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ви здатні здолати проблеми, які накопичилися протягом літа. Лише ідейні протистояння можуть стати на заваді. Не воюйте і не змагайтеся. Вибороти свою правоту не вдасться. Не їжте гриби. Є ризик отруїтися.

Рак (22 червня – 22 липня)

Важко буде зосередити увагу на роботі. Безладна метушня знесилюватиме людей. Частіше виникатиме роздратування. Стримуйте бажання різко висловитися на адресу оточуючих. Вони теж не мовчатимуть.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Будете гарними майстрами та ораторами. Зумієте використати весь арсенал своїх талантів і здібностей, аби досягти поставленої мети. Не передоручайте іншим те, що можете зробити самі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Почуватиметеся легко і впевнено. Відчуєте прихильність сильних людей. Не підтримуйте хейтерів. Не варто долучатися у соцмережах до тих, хто пише гнівні та образливі коментарі на адресу інших людей. Завдасте шкоду власному авторитету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому випаде шанс закохатися і розпочати найкращі стосунки у своєму житті - любовний гороскоп на серпень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Можна здійснити давно заплановані покупки. Лише не поспішайте з вибором, щоб не переплачувати. Шлях до серця коханих знайти буде важко. Вони не матимуть відповідного настрою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Надійде невелика сума грошей. Основні прибутки слід чекати на вихідних. Не час шукати свою половинку. Ваша пара сама вас знайде. Це буде несподівана і довгоочікувана зустріч. Дайте очам відпочити. Перейдіть на аудіокниги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто змінювати партнера. Тримайтеся з тими, кого знаєте багато років. Шлюби, які будуть укладені цього тижня, будуть довговічними та сильними.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не переоцінюйте фінансові можливості. Не купуйте щось дороге, поки не віддали борги і не оплатили комунальні послуги. Годі завищувати вимоги до дітей та коханих. Вони не виправдають ваших сподівань, бо й не повинні цього робити.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Яку б високу посаду не займали, використайте цей час для навчання та накопичення досвіду. Це покращить матеріальне становище. На вихідних пожертвуйте власними інтересами заради коханих.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Від вживаних товарів краще відмовитися. Не варто йти на секонд. Витратите гроші на речі, які лежатимуть у шафі. Сідайте до столу, коли зголодніли. Відмовляйтеся від перекусів протягом дня.

Серпень – місяць великих амбіцій і перемог. Астрологиня назвала чотири знаки, які нюхом чутимуть, де лежать гроші.

Зараз ви читаєте новину «Багатство, розквіт і неймовірні можливості – для кого серпень почнеться з досягнень і перемог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути