понеділок, 29 листопада 2021 06:32

Багато дощів і снігу: як мінятиметься погода найближчого тижня

Багато дощів і снігу: як мінятиметься погода найближчого тижня
Тиждень, 29 листопада-5 грудня, в Україні буде прохолодний та багатий на опади у вигляді дощу та мокрого снігу. t.me/KyivCityOfficial

Тиждень в Україні із 29 листопада до 5 грудня буде прохолодний.

Очікуються опади у вигляді дощу й мокрого снігу, повідомляє Укргідрометцентр.

Сьогодні, 29 листопада, у більшості областей очікується дощ, у західних областях дощ і мокрий сніг. Вітер переважно південний, 7-12 м/с.

Температура вдень +9…14°С, у західній частині 0…+5°С. У Карпатах часом мокрий сніг, температура +3°…-2°С.

30 листопада вночі у південній, східній частинах і більшості центральних областей також дощитиме. В Карпатах вдень і в західних областях сніг, на решті території без істотних опадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах мороз і намело снігу: фото вражає

Температура вночі й удень від -3°С до +3°С. У Карпатах -4…-10°С, у південно-східних і східних областях вночі й удень +2…+8°С.

Перший день зими, 1 грудня, у західних, Вінницькій і Житомирській областях очікується сніг. На решті території країни без істотних опадів.

Температура вночі -1…-6°С, вдень близько 0°С. У Карпатах вночі й удень -4…-10°С. У південній частині вночі й удень від -3°С до +4°С.

2-5 грудня в південній частині дощитиме й мокрий сніг, температура вночі близько 0°. Вдень +2…+8°С. На решті території країни часом опади переважно у вигляді снігу, температура вночі -1…- 6°С. Вдень від -3°С до +3°С. У Карпатах вночі й удень -4…-10°С.

У Києві 29 листопада очікується хмарна з проясненнями й дощова погода. Вітер південний, 7-12 м/с. Вдень +6…+8°С. 30 листопада у столиці буде переважно сухо.

1 грудня синоптики прогнозують дощ і мокрий сніг. Температура вночі 30 листопада 0…-2°С. 1 грудня -2…-4°С. Вдень близько 0°.

2 грудня в Києві дощитиме, 3 грудня буде хмарно, проте переважно сухо. На вихідних, 4-5 грудня, у Києві очікується мокрий сніг і дощ. Вночі буде мороз до -2…-4°, вдень стовпчики термометрів сягнуть +2…+3°.

Зима настане в Україні за графіком. Грудень теплий, а лютий обіцяє бути сніговим. На Новий рік і Різдво очікуються сильні морози до -30°С.

Водночас снігу на свята не прогнозують.

Зараз ви читаєте новину «Багато дощів і снігу: як мінятиметься погода найближчого тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути