понеділок, 15 квітня 2024 23:15

Багатітимуть щохвилини - які чотири знаки стануть непристойно заможними

Багатітимуть щохвилини - які чотири знаки стануть непристойно заможними
Вкладайте кошти у важливі справи, долучіться до благодійності. Фото: pixabay.com

Тиждень з 15 по 21 квітня перевірятиме людей на порядність і надійність.

Не відвертайтеся, коли у вас просять допомогу чи пораду. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відганяйте геть сумніви, - говорить астрологиня. - Коли, як не зараз, робити щось нове та корисне. Грошей у кишені побільшає. Захищайте свої матеріальні інтереси. Не час витрачати кошти на розваги. Вкладайте їх у важливі справи, долучіться до благодійності. Уникайте суперечок із коханими. Приділіть увагу зовнішності. У вівторок варто фарбувати волосся, у четвер - відвідати косметолога. Тим, хто шукає нову роботу, варто розглядати нові види діяльності. Непристойно заможними стануть Тельці, Терези, Леви і Водолії. Ви багатітимете щохвилини".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Будьте уважні до коханих. Зумійте вислухати і дати поради. Молоді сім'ї переживуть черговий медовий місяць. Не переїдайте і не експериментуйте зі стравами. Віддавайте перевагу традиційній кухні.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Середина весни додасть сил та наснаги. Зараз не час братися за нове. Виправляйте допущені помилки та аналізуйте, де схибили. Додаткових фінансових зобов'язань на себе не беріть. Поки відкладіть купівлю меблів та одягу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Час оновити гардероб чи житлові умови. Обіцяні заробітки надійдуть вчасно. До магазину вирушайте у другій половині тижня. Робіть компліменти й освідчуватися. Люди відповідатимуть вам взаємністю.

Рак (22 червня - 22 липня)

Це тиждень сумнівів. Здаватиметься, що все навколо складається не так, як вам хочеться. Задумайтеся, чого хочете найбільше і чи готові вже цього тижня впевнено рухатися до мети.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Підвищити працездатність вдасться у другій половині тижня. Чим більше працюватимете, тим більше заробите. Можете закохатися в людину, яку раніше сприймали як друга. Зароджуватимуться надійні і довготривалі стосунки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Радійте чужим успіхам. Скоро інші порадіють за вас. Отримаєте зелене світло одразу у кількох питаннях. Погіршується обмін речовин. Відмовтеся від солодощів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купатимуться у розкоші: які два знаки озолотить середина весни

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Чим більше поспішатимете, тим менше встигатимете. Якщо довіритеся долі, вихід сам вас знайде. Пильнуйте за гаманцем у людних місцях. Частину коштів відкладіть на підтримку здоров'я.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Усе вдаватиметься. Поруч будуть ті, хто готовий підтримати і порадіти за вас. Заробітки зростають. Можете опинитися в центрі пліток. Не варто розпочинати роман на роботі. Непокоїтиме задишка. Час відвідати кардіолога.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Дійти спільної мови з оточенням буде непросто. Людей легко буде образити найменшим зауваженням. Вони діятимуть, як підказує серце, а не розум. Багатьох підводитиме пам'ять. Не обіцяйте того, чого не плануєте робити.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Збільшуються заробітки. Зачекайте з купівлею нерухомості. Будьте уважні до літніх родичів. Вдалий час для знайомства коханих із родиною. Слідкуйте за роботою нирок.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Здаватиметься, що гроші самі ідуть до ваших рук. Утримайтеся від великих витрат. Частину коштів доведеться віддати на подарунки родичам. Не забувайте про дні народження близьких.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Женіть від себе рутину. Покращити атмосферу вдома вдасться, якщо перестанете сперечатися про все навколо. Обійміть тих, кого любите. Купувати нові смартфони краще після середи.

Квітень - час роздумів і відважних вчинків. Ті, хто ризикнуть і спробують щось нове, виграють. Астрологиня назвала знаки-щасливчики.

Зараз ви читаєте новину «Багатітимуть щохвилини - які чотири знаки стануть непристойно заможними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути