Ексклюзиви
вівторок, 28 листопада 2017 11:44

Бабуся-опікун просить допомогти врятувати її внучку Карину Сігунову

У 13-річної Карини Сігунової зі Сміли на Черкащині виявили артеріовенозну мальформацію лівої лобно-скроневої підкіркової ділянки. Дівчинка потребує імплантації головного мозку в кілька етапів. Допомогти можуть в одній із клінік Риги. Дитиною опікується її бабуся. Жінка просить допомоги на порятунок внучки. Перша операція коштує €8 тис.

Автор: Фото надано Кариною Сигунова
  13-річній Карині Сігуновій терміново потрібна імплантація головного мозку
13-річній Карині Сігуновій терміново потрібна імплантація головного мозку

"Діагноз Карині поставили три роки тому. А виявляється, що це вроджена вада. Хвороба почала проявлятися в 5 класі. У Каринки почала труситися права рука. Вона не могла нормально писати, притримувала пальці. Не могла втримати в руці навіть яблуко. А в 6 класі вже почала писати лівою рукою. До яких ми тільки лікарів не зверталися, в тому числі і приватних, скрізь лікували руку. А насправді була проблема в головному мозку. Це виявили під час МРТ. Внучку направили на консультацію в Київ. Ми були в інституті Ромоданова і неврологічній академії. Там вже поставили діагноз головного мозку. Сказали, що потрібна термінова операція. Є три види. Одна з них найбезпечніша. Так оперують в одній із клінік Риги. З пошуком нам допоміг Дмитро Ігорович, він нейрохіруг, хоч і не дитячий. Ми цій людині абсолютно чужі. Але йому дуже шкода Карини. Вона в мене дуже спокійна і домашня дівчинка. Лікар надіслав в ризьку клініку попередні результати. Наступні відправить після 30 листопада, коли буде повторне обстеження на МРТ. Вночі воно коштує на 2 тисячі гривень дешевше. Для нас це значна сума. Ми записалися на пів на другу ночі. В ризькій клініці нам пообіцяли зробити чималу знижку, якщо ми приїдемо в грудні. Я звертаюся до всіх людей за допомогою. З вдячністю буду молитися за кожного благодійника", - розповіла бабуся Надія Разгулова.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку - 5168 7573 3862 0554 (Разгулова Надія Василівна), контакти рідного дядька Карини Олега Гапонова - 096 70 50 916.

Зараз ви читаєте новину «Бабуся-опікун просить допомогти врятувати її внучку Карину Сігунову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути