Ексклюзиви
вівторок, 21 березня 2023 06:00

Астрологиня розповіла, на кого чекає велике везіння і купа спокусливих пропозицій – гороскоп на 21 березня

Астрологиня розповіла, на кого чекає велике везіння і купа спокусливих пропозицій – гороскоп на 21 березня
З утіленням нових ідей у життя слід зачекати до середи. Фото: pixabay.com

21 березня – день весняного рівнодення. Зростає тривожність. Турбуватиме відчуття безвиході й самотності. Про це Gazeta.ua розповідає астрологиня Олена Максимова.

"Одразу після заходу Сонця розпочнеться новий місячний цикл, - говорить астрологиня. – Цього разу молодик збігається з переходом Сонця до знаку Овна, тобто з початком астрономічної весни. Доба розчарувань. Усе розпочате не матиме перспектив і розвитку. З утіленням нових ідей у життя слід зачекати до середи. Протягом дня відчуватиметься зниження працездатності. Не шукайте терміново виходу з ситуації. Все мине наступного дня. Займіться простою фізичною роботою. Допомагайте близьким. Спілкуйтеся з друзями. Більше відпочивайте. Велике везіння і купа спокусливих пропозицій чекає на Тельців, Водоліїв і Терезів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Довіряйте інтуїції. Перестаньте шукати вигоду у всьому. Не заставляйте інших жити за вашими правилами. Записуйтеся на курси іноземних мов, вчіться водити авто. Ці знання допоможуть збільшити заробітки у майбутньому.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вчіться і обмінюйтеся досвідом. Нові навички скоро знадобляться. Знання легко засвоюватимуться. Не відмовляйтеся від пропозиції швидко заробити гроші. Це ваш зоряний час.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

День принесе неочікуваний результат. Ви не знатимете криз та проблем. Отримаєте вигідні грошові пропозиції. Надійдуть приємні звістки від дорогих вам людей. Це час приємних бесід та подорожей.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не прагніть добитися чогось самотужки. Заручіться підтримкою партнера, якому довіряєте. Зачекайте, якщо планували відкрити власну справу. Вкладені гроші навряд чи зможете повернути. Свою половинку маєте шанс зустріти у подорожі. Вас надихатимуть співбесідники, з якими познайомитеся у потязі чи автобусі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Щоб мрія стала реальністю, доведеться братися за роботу від світанку. Багато рішень приймете на емоціях. Задумуйтеся над наслідками. Не час купувати авто, відкривати депозит у банку. Зачекайте. Гроші скоро знадобляться для більш важливої справи. Зможете обзавестися власною нерухомістю.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будьте готові почати усе заново і поборотися за місце під сонцем. Конкуренти пожвавляться. Вести з ними діалог безглуздо. Поступіться і станете свідком того, як вони борються із невдачами. Це стане для вас цінним досвідом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переведення годинника ‒ коли Україна перейде на літній час

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Чим менше поспішатимете, тим краще усе складеться. Уникайте суєти та азарту. Заощаджуйте. У друзі та партнери набиватимуться представники протилежної статі. Вам буде не до романтики. Стережіться. Поруч з'явиться людина, яка захоче пожити за ваш рахунок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не ігноруйте своїх снів. У них отримаєте підказку, як діяти далі. Не час заводити нових друзів, як і повертати у своє старих знайомих. За зв'язок з ними доведеться поплатитися репутацією. Більше грошей стане після обіду. Вам повертатимуть борги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви умієте і можете більше, ніж думаєте. Не бійтеся проявляти свої таланти. Начальство помітить вас, запропонує підвищення посади і заробітку. Можете отримати пропозицію руки і серця одразу від двох партнерів. Вчасно зробіть вибір.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви звикли постійно мчати вперед. Цього дня доведеться трохи пригальмувати. Не спішіть витрачати раніше зароблені кошти на безглузді речі. Заощаджуйте. Чекайте на поповнення у родині. Доведеться поступитися кар'єрними амбіціями заради дітей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не сидітимете на місці, хотітиметься бути комусь корисним. Не покидайте проект, на яким працювали останні півроку. Не варто розпочинати пошук партнера в інтернеті. Розчаруєтеся вже на першому побаченні.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Серйозно замислитеся над зміною місці роботи. Це рішення буде важко прийняти, але іншого виходу годі чекати. Не годуйте себе пустими обіцянками, тоді не залишитеся розчарованими. У вашому житті з'являться колишні кохані. Не варто поновлювати стосунки з ними. Стережіться їхніх нав'язливих візитів.

Астрологиня здивувала прогнозом на цей тиждень і розповіла, хто раптово розбагатіє і зустріне свою половинку.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня розповіла, на кого чекає велике везіння і купа спокусливих пропозицій – гороскоп на 21 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути