четвер, 12 жовтня 2023 06:00

Астрологиня назвала п'ять знаків, на яких чекає великий успіх

Астрологиня назвала п'ять знаків, на яких чекає великий успіх
Не засиджуйтеся довго на одному місці. Тіло потребуватиме руху. Фото: pixabay.com

12 жовтня щаститиме у дрібницях. Озирайтеся навколо. Випадкова зустріч з колишніми знайомими може стати початком роману чи відкриттям спільного бізнесу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Четвер – день майстрів і винахідників, - говорить астрологиня. – Зробіть своє помешкання більш зручним. Віддавайте перевагу фізичній роботі. Час купувати автомобілі, спортивне спорядження та робочі інструменти. Можна розпочинати ремонт. Проте із закладкою фундаменту нової будівлі краще зачекати до наступного тижня. Не засиджуйтеся надовго на одному місці. Тіло потребуватиме руху. Займайтеся спортом, та не прагніть рекордів. Напередодні молодика слід дозувати навантаження. Добре йтиме торгівля, але відкривати нові точки продажу не поспішайте. На Тельців, Левів, Раків, Козорогів і Водоліїв цього дня чекає великий успіх. Працюйте на перспективу".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не відкладайте на останній день купівлю подарунка для друзів та коханих. Служба доставки підведе. Доведеться вибачатися і йти у гості з пустими руками.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не відштовхуйте від себе тих, кого любите. Чим більше відвертості буде у спілкуванні між друзями і знайомими, тим менше непорозумінь виникатиме. Не брешіть. Не можете сказати правду, промовчіть.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вечори будуть багаті на знайомства. Скористайтеся шансом зустріти кохану половинку. Вранці робота йтиме швидше. Прокидайтеся якомога раніше і беріться за справи, які не можуть чекати.

Рак (22 червня – 22 липня)

Одягайтеся тепліше. Не забувайте про шапку і рукавички. Ваше самопочуття залежатиме від того, наскільки комфортно вашим ногам. Оберіть взуття на осінь і зиму.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Довіряйте своєму серцю. Не слухайте намовлянь. У ваше життя повертатимуться люди, яких раніше любили. Почніть займатися спортом, відмовтеся від солодощів та ковбас. За рекордно короткий термін вдасться повернути фігуру в ідеальну форму.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Гроші зникатимуть з блискавичною швидкістю. Марно намагаєтеся зменшити їх відтік. Час задуматися, як збільшити заробітки. Просіть про підвищення на роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ці п'ять знаків чекає тиждень злетів і фінансового успіху – гороскоп на 9-15 жовтня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Стежте за речами у потязі чи автобусі. Не варто планувати переїзд у нову квартиру. Перевізники губитимуть багаж та завдадуть шкоди вашим меблям.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це несприятливий час для переговорів і відряджень. Траплятимуться неприємності, які заплямують ваше чесне ім'я. Уникайте відвертих розмов з людьми, з якими познайомилися недавно. Утримайтеся від придбання смартфонів і планшетів. Техніка часто підвисатиме і ламатиметься.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не втомлюйтеся мріяти і прагнути. Поруч буде багато друзів та партнерів, готових допомогти. Реалізуйте свої бажання від ранку четверга. Стежте за оформленням страховки, коли купуєте смартфони чи телевізори.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Зараз не час приймати ключові рішення і запускати нові проекти. Витратите час і гроші на проєкти, які не принесуть доходу чи задоволення. Легко даватиметься навчання. Багато читайте, обирайте нові курси з іноземних мов, вивчайте математику, розв'язуйте логічні завдання

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Налаштуйтеся на позитивний результат. Усе вдаватиметься легко і швидко, бо ви сповнені сили та натхнення. Не бійтеся братися за справи, які вимагають багато часу і зусиль. Хто, як не ви, впораєтеся з цим найкраще?

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не бійтеся помилитися. Ставтеся до всього, що відбувається, як до повчання. Цікаві пригоди чекають на вас після обіду. Вдасться придбати річ, на яку довго збирали гроші. Це час особливих подарунків. Не шукайте приводу, аби зробити приємно комусь із близьких.

Сезон затемнень триватиме з 14 по 28 жовтня. Астрологиня розповіла, як до нього підготуватися.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала п'ять знаків, на яких чекає великий успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути