Ексклюзиви
вівторок, 19 грудня 2017 09:10

Астролог розповів, коли закінчиться війна

Астролог розповів, коли закінчиться війна
За спостереженням астролога, у червні 2018 року в Україну будуть введені миротворчі війська. Фото: dovidkam.com

2018 рік принесе українцям довгоочікуваний мир. Якою ціною його здобудемо та скільки часу доведеться терпіти окупантів, Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Зірки вказували на закінчення війни наприкінці 2017 року, - каже Максимова. - Ми мали всі шанси для цього. Але комусь не вигідно припиняти конфлікт. Тому він затягується. Міжнародні домовленості окупанти ігнорують. Чужі чоботи ще будуть топтати нашу землю. Хоча частина російського війська відійде. Але конфлікт не вичерпає себе, а залишиться замороженим".

За спостереженням астролога, у червні 2018 року в Україну будуть введені миротворчі війська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого не можна ставити на новорічний стіл

"Коли навіть на Заході зрозуміють, що домовлятися з Росією безрезультатно, а обстріли стануть частішими, ніж тепер, у червні в Україну будуть введені миротворчі війська. Їхня присутність багатьох дратуватиме. Поширяться ксенофобські заклики. Підбурювачі виступатимуть проти таких захисників, називатимуть це втручанням у наші особисті справи", - говорить астролог.

Обмін полоненими відбудеться напередодні цього Нового року та у січні.

"У лютому нас підставлять партнери, на яких ми покладалися не один рік, - каже Максимова. - Заставлять підписати угоди, що будуть для нас невигідними і призведуть до втрат. Після чергової ескалації на фронті змінюється градус відносин із Росією. Переглядатимуться умови нашого співробітництва. Будуть спроби домовитися. Зрозуміємо, що мир не за горами".

Восени на окупованих територіях дадуть про себе знати партизани.

"Завдяки їм буде звільнено частину населених пунктів. Переселенці до своїх домівок повертатимуться неохоче. Конфлікт нагадуватиме про себе, - прогнозує астролог. - Збільшиться кількість злочинів. Люди крастимуть один в одного і виправдовуватимуть свої вчинки безвихідним становищем. Повернуться лихі 1990-ті. Почастішають кримінальні розбори між авторитетами, можливі теракти. Важливим для України стане 2019 рік, коли відбудуться президентські і парламентські вибори. До влади прийде нова політична еліта. Серед них будуть люди, які пройшли АТО і зацікавлені у змінах".

"Сепарознищувач" і кулемет із Другої світової: бійці УДА показали, чим стріляють по ворогу.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповів, коли закінчиться війна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути