середа, 17 липня 2019 07:00

Астролог розповіла, як зміниться життя після місячного затемнення

Астролог розповіла, як зміниться життя після місячного затемнення
Романтичний настрій 17 липня створить найкращу атмосферу для побачення. Фото: slavdelo.dn.ua

Сміливі та винахідливі проживуть плідний день. 17 липня не можна ледарювати. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Місячне затемнення минуло. Життя зміниться на краще, - говорить астролог. – Використайте шанс виправити допущені раніше помилки. Не варто розпочинати нові проекти і займатися розширенням бізнесу. Не відкривайте нові підприємства. Ці кроки виявляться збитковими. Проте закохані можуть саме цього дня запропонувати милим руку й серце. Романтичний настрій цієї середи створить найкращу атмосферу для побачення".

За словами астролога, у середу в багатьох покращиться самопочуття.

"Хвороби відступатимуть. Підтримуйте здоровий спосіб життя. По можливості відмовтеся від ліків", - каже Олена Максимова.

Овен

Довірте розв'язання своїх фінансових проблем компетентним людям. Ваші зусилля виявляться марними. Можливі дрібні втрати у вигляді загублених речей.

Тілець

Без грошей ви не залишатиметеся. Щаститиме на вигідні фінансові пропозиції. Та не прагніть швидкого заробітку. Ваша економіка може постраждати від невдалих спроб. Спостерігатиметься тенденція до підвищення кров'яного тиску. Гіпертонікам слід подбати про себе.

Близнюки

Серйозних проблем у сфері фінансів не очікується. Не слід займатися переоснащенням професійного обладнання.

Рак

Після здійснення невідкладних виплат на руках залишиться невелика сума. Доведеться жити в економному режимі. Знадобиться уміння змовчати у відповідь на несправедливі звинувачення. Вкрай несприятливий день для пошуку своєї пари.

Лев

Зведіть витрати до мінімуму. Не варто йти до шефа з проханням про підвищення заробітку. Більшість вільного часу присвятіть улюбленій справі. Та не забудьте і про свої обіцянки коханим. Дотримуйтеся слова.

Діва

Не носіть у гаманці великої суми. Гроші швидко спливатимуть. Свідомо стримуйте бажання придбати ще якусь дрібничку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода до кінця літа

Терези

Очікувані гроші надійдуть вчасно. Не слід купувати офісну техніку та комп'ютери. Є висока вірогідність придбати пошкоджені речі. Не засиджуйтеся ввечері вдома. Відпочиньте у гарному товаристві.

Скорпіон

Можете переоцінити власні фінансові можливості. Не обіцяйте комусь матеріальної підтримки. Виставляти у продаж свої речі не слід. Не несіть нервового напруження в дім, аби не зіпсувати рідним вечір.

Стрілець

Розмір прибутку не виправдає ваших сподівань. Перегляньте список запланованих покупок. Доведеться його суттєво урізати. Менше говоріть. Нехай красномовними будуть ваші вчинки.

Козеріг

Рівень доходів поступово зростатиме. Не упускайте можливості додатково заробити. Вам щаститиме. Але не в азартних іграх. Завітайте до сауни. Поплавайте у прохолодній воді басейну. Контраст температур викликатиме відчуття бадьорості та омолодження.

Водолій

Фінансові розрахунки можуть виявитися неправильними. Приймати швидкі рішення небезпечно. Перевіряйте здачу на ринку.

Риби

Грошей вистачатиме на все необхідне. Зачекайте з великими покупками. Якість придбаних речей не задовольнятиме вас. Об'єктивно оцінити причини особистих невдач не зможете. Заважатиме впевненість у власній правоті. Поговоріть про це з друзями.

У ніч на 17 липня відбулося Місячне Затемнення. Астролог розказала, що чекати від цього тижня і чи варто довіряти снам.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, як зміниться життя після місячного затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути