Ексклюзиви
четвер, 15 серпня 2019 07:00

Астролог розповіла, чого хорошого чекати 15 серпня

Астролог розповіла, чого хорошого чекати 15 серпня
15 серпня більше часу приділіть родині. Фото: kp.ua

У четвер 15 серпня Місяць буде уповні. Це критичний день. Не покладайте на нього великих сподівань. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"15 серпня пройде бурхливо та безрезультативно. Не варто наполегливо добиватися свого, - радить астролог. - Особливо якщо на шляху до здійснення бажаного виникає забагато перешкод. Більше часу приділіть родині. Подбайте про створення затишку в домі. Пригрійте безпритульну тваринку. Її поява цього дня на вашому порозі – це добрий знак. Виникає тенденція до підвищення артеріального тиску. Частіше траплятимуться нервові розлади. Пильнуйте за самопочуттям".

Овен

Подарунків очікувати на слід. Гроші принесе наполеглива праця. Вкладайте кошти у розширення бізнесу. Збільшуються витрати на потреби дітей.

Тілець

Порозумітися з близькими людьми буде легко. Між партнерами пануватиме згода. Проте особисте може заважати вашій роботі. Керівництво навряд чи зрадіє вашій черговій відпустці.

Близнюки

Підтримайте малозабезпечені сім'ї. Не шкодуйте грошей на благодійні справи. Бажання збагатитися швидко призведе до матеріальних втрат.

Рак

Застрахуйте своє майно. Купуйте товари для подорожі й туризму. Близьким людям потрібна ваша допомога. Підставте своє сильне плече вчасно. Будьте терплячими.

Лев

Пошуки додаткового заробітку не дадуть бажаних результатів. Відкладіть похід по крамницях. Відчуєте, що стосунки покращуються. Утримайтеся від критики на адресу коханих.

Діва

День підвищеного економічного ризику. Фінансові плани руйнуватимуться. Нові пропозиції партнерів не задовольнятимуть вас. Пильнуйте за рухом грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці зафіксували температурний рекорд

Терези

Очікуються чергові грошові надходження. Відкладіть підписання майнових доручень. Не відмовляйте рідним у фінансовій підтримці. Набридатимуть залицяння неприємної для вас людини. Це заважатиме реалізації особистих планів. Зумійте прямо і чемно відмовити.

Скорпіон

Не дозволяйте собі лінуватися. Погоджуйтеся на додаткові підробітки. Створіть грошовий запас. Незабаром він знадобиться.

Стрілець

Відчуватимуться деякі фінансові обмеження. Та щоденні витрати ваші доходи покриватимуть повністю. Відмовитися варто лише від великих покупок.

Козеріг

Цей день не принесе суттєвих прибутків. Підписання важливих фінансових угод відкладіть до понеділка. Ви матимете особливу силу причаровувати людей. Не дивуйтеся спалаху активності партнерів. Вони бажатимуть вашої прихильності.

Водолій

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат. Дійте обережно.

Риби

Ваші спроби збільшити свої прибутки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься стабільною. Триває період романтичного піднесення. Присвятіть вечірні години інтимному спілкуванню з коханими.

Тиждень з 12 по 18 серпня - зірковий час для Овнів. Натхнення повернеться до Левів і Стрільців. Що чекати іншим знакам, читайте у детальному тижневому гороскопі.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, чого хорошого чекати 15 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути