понеділок, 01 липня 2019 07:00

Астролог попередила, чого не слід робити напередодні затемнення

Астролог попередила, чого не слід робити напередодні затемнення
Спостерігатимуться перепади настрою. Слідкуйте за своїми словами під час розмов. Фото: stb.ua

1 липня - доба напередодні сонячного затемнення. Це невдалий час для початку переговорів, побачень та освідчень. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У цей період можуть загостритися психічні захворювання, - говорить Максимова. – Спостерігатимуться перепади настрою. Слідкуйте за своїми словами під час розмов. Необережно кинуте слово може ускладнити стосунки зі співбесідником".

Виникатимуть проблеми через поспішно прийняті рішення.

"Умійте чекати і передбачати зарання наслідки своїх дій. Не час змінювати свій імідж. Спроба навряд чи буде вдалою. Зросте кількість крадіжок. Пильнуйте за своїми речами", - каже астролог.

Овен

Суттєвого доходу не очікується. Пильнуйте за своїми гаманцями, окулярами і прикрасами. Не плануйте великої кількості ділових контактів на день. Родина сумує без вашої уваги. Побудьте з близькими ввечері.

Тілець

Не слід проводити реорганізації виробництва чи відкривати філію фірми. Ви зазнаєте помітних збитків. Краще зробіть внески у благодійний фонд.

Близнюки

Є ризик переоцінити свої фінансові можливості. Приймайте зважені рішення щодо розподілу коштів. Не діліть ще не зароблених грошей. Вам бракуватиме терпіння. Виховання малечі доручіть комусь із родичів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медичний гороскоп, який не залишить байдужим жодного

Рак

Підведіть підсумки фінансової діяльності за останній місяць. Пошукайте причини надмірного відтоку коштів. Продумайте можливість більш ефективного їх використання. Зробіть невеличкий подарунок дружині (чоловіку). Вони будуть приємно здивовані.

Лев

Збільшення заробітків не покращить фінансової ситуації. Відповідно зростатимуть витрати. Не час купувати побутову техніку. Стримуйте прояви свого егоїзму. Не вимагайте від коханих цілковитої уваги.

Діва

Проведення великих банківських операцій бажано перенести. Очікується спад ділової активності. Вигідних фінансових пропозицій не надійде. Не прагніть вирішувати проблеми усіх домашніх самотужки. Ви швидко втомлюватиметеся.

Терези

Утримується середній рівень доходів. Не слід брати участь у розпродажі товарів. Ви ризикуєте набрати дешевого непотребу. Не ігноруйте болю у грудях. Зверніться до кардіолога.

Скорпіон

Не втілюйте нових ідей у життя. Забракне фінансових ресурсів. Пошукайте спонсорів. Дозвольте дружині (чоловіку) добре відпочити після напруженого робочого дня. Візьміть ввечері усі хатні клопоти на себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки грошей потрібно, аби дослідити родовід до 7 коліна

Стрілець

Щось має зникнути з вашого дому. Винесіть на смітник щербатий посуд і старе ганчір'я. В такий спосіб ви зможете запобігти втраті потрібної речі.

Козеріг

Не час дбати про переобладнання свого помешкання. Доведеться кілька разів починати цю роботу знову. Обережно користуйтеся побутовою технікою. Деяку давно час здати в ремонт.

Водолій

Наявна у гаманці сума дозволить забезпечити лише необхідний прожитковий мінімум. Не допускайте хаотичних витрат. Уникайте стресових ситуацій. Не провокуйте підвищення внутрішньочерепного тиску.

Риби

Погоджуйтеся на підробіток. Вам добре за нього заплатять. Ввечері ви зможете зробити вдалі покупки. Досягти порозуміння з милими буде важко. Ви не чутимете один одного. Намагайтеся не допускати тривалих розмов.

У липні станемо свідками повного сонячного і часткового місячного затемнення. Як пережити його без втрат.

Зараз ви читаєте новину «Астролог попередила, чого не слід робити напередодні затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути