пʼятниця, 18 грудня 2020 16:27

Астрологиня попередила, чого не можна дарувати на Новий рік

Астрологиня попередила, чого не можна дарувати на Новий рік
Сильними 31 грудня будуть Марс, Юпітер і Сатурн. Ці планети пов'язані із технікою, дерев'яними та металевими виробами. Фото: pixabay.com

Цієї новорічної ночі не варто дарувати халати, піжами, рушники, тапки, мобільні телефони і гаманці, а також усього, що підкреслює багатство і статус. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не демонструйте комусь власну заможність, - каже астрологиня. – Починається ера винаходів. Цінуватимуться креативні речі, новітні технологічні винаходи або виготовлені власноруч речі".

Сильними 31 грудня будуть Марс, Юпітер і Сатурн.

"Ці планети пов'язані із технікою, дерев'яними та металевими виробами, - говорить Максимова. – Тому варто дарувати набори будівельних та туристичних інструментів, корисну техніку для дому, ліхтарики, цікаві технічні винаходи. Важливою буде не вартість, а практичність подарунку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке майбутнє чекає на Зеленського – астрологиня приголомшила прогнозом

Дітям даруйте рухливі іграшки, які розвивають увагу й інтелект.

"Коханим – прикраси з дерева і металу. Хочете порадувати господиню, презентуйте мікрохвильову піч, кавомолку, кухонний комбайн – пристрої, які полегшать роботу на кухні. Уникайте всього, що пов'язане з вогнем. Не варто презентувати свічки й запальнички. Добрим подарунком буде годинник. Краще механічний. Він підкреслить швидкоплинність та важливість часу, спонукає до дій", - каже Олена Максимова.

Цього Нового року треба порушувати правила і робити так, як хочеться, а не як модно. Краще поставити дідуха на столі, ніж ялинку серед кімнати.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня попередила, чого не можна дарувати на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути