пʼятниця, 21 червня 2019 07:00

Астролог назвала знаки, яким щаститиме 21 червня

Астролог назвала знаки, яким щаститиме 21 червня
Сни цього дня не передвіщатимуть неприємностей. Фото: slavdelo.dn.ua

Сонце переходить до знаку Рака. Розпочинається астрономічне літо. У людей виникатиме бажання щось змінити у своєму житті. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Сплануйте роботу й відпочинок. Переважатиме оптимістичний настрій і бажання діяти. Результат не примусить на себе чекати. Але намагайтеся не надто поспішати. Дбайте про якість. Бо доведеться двічі робити одну й ту ж роботу. Сни цього дня не передвіщатимуть неприємностей", - говорить астролог..

За словами астролога, цього дня пощастить Дівам, Терезам і Стрільцям.

Овен

Несприятливий день. Підписувати нові фінансові зобов'язання не час. Це може стати кроком до вашого розорення. Бережіть майно від пошкодження.

Тілець

Темпи зростання ваших доходів уповільнюються. Враховуйте це під час планування майбутніх витрат. Поповніть свої заощадження. Подолайте своє внутрішнє напруження. Стосунки з милими покращаться.

Близнюки

Подбайте про збереження своїх коштів. Не змінюйте основного напрямку діяльності. Це призведе до зниження доходів. У вас з коханими виникатимуть матеріальні претензії одне до одного. Утримайтеся від взаємних звинувачень. Разом пошукайте вихід.

Рак

Віддавати людям у користування свої речі не слід. Вони повернуться пошкодженими. Не вносьте задаток на придбання нерухомості. Ціни незабаром зміняться.

Лев

Обходьтеся наявною готівкою. Не варто залучати до свого бізнесу чужий капітал. Питання подальшого розподілу прибутку стоятиме гостро. Не виносьте родинних проблем на люди. Потихеньку розв'язуйте їх самотужки.

Діва

Ніякі зовнішні економічні фактори не впливатимуть на ваш гаманець. Фінансове становище залишатиметься стабільним. Заробітками залишитеся задоволені. Побалуйте себе смачним та корисним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як будують метро на Виноградар: підземні фото

Терези

Покращити фінансове становище самотужки не вдасться. Але можна розраховувати на матеріальну підтримку. Її нададуть впливові люди. Проводьте більше часу разом з милими. Ваші стосунки стають дедалі ближчими.

Скорпіон

Триває період втрат. Зведіть до мінімуму фінансовий ризик. Проведення важливих грошових операцій відкладіть до наступного тижня. Зміна погодних умов сприятиме поновленню ревматичних болів у суглобах.

Стрілець

Додаткових прибутків не очікується. Але планові надходження прийдуть без затримок. Відносно вдало проходитимуть торговельні операції. Проведіть вечір з дітьми. Призначати побачення не слід. Воно буде невдалим.

Козеріг

Помітного обмеження у коштах не буде. Але не буде й цікавих пропозицій щодо їх використання. Зачекайте. Здійснюйте лише необхідні виплати. Не наділяйте партнерів невластивими їм якостями. Пізніше менше буде приводів для розчарувань.

Водолій

Непорядні партнери прагнутимуть скористатися вашими грошима. Пильнуйте за рухом власних фінансів. Придивіться ближче до коханих. Вони усіляко намагатимуться дійти з вами злагоди. Підтримайте ці добрі наміри.

Риби

Гроші даватимуться нелегко. Їх вистачатиме тільки на щоденні витрати. Господарюйте економно. Не робіть боргів. На деякий час можна забути про друзів і знайомих. Влаштовуйте своє особисте життя. Усе інше почекає.

З 17 по 23 червня Місяць буде максимально віддаленим від Землі. Загостряться фобії. Багатьом захочеться поворожити на майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «Астролог назвала знаки, яким щаститиме 21 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути