неділя, 16 червня 2019 20:00

Гроші, кохання і незабутні подорожі – що наступного тижня обіцяють українцям зірки

Гроші, кохання і незабутні подорожі – що наступного тижня обіцяють українцям зірки
Місяць буде максимально віддаленим від Землі. Загостряться фобії. Фото: golosherson.co.ua

У понеділок матимемо Місяць уповні. Важко думатиметься. Бухгатерам, аналітикам, економістам доведеться кілька разів перевіряти свою роботу. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Помилок буде допущено вдосталь. Тиждень не підходить для людей, які планують змінити зовнішність на краще. До салонів краси і пластичних хірургів – ні ногою. Нашкодите власному іміджу", - говорить астролог.

Місяць буде максимально віддаленим від Землі. Загостряться фобії. Багатьом захочеться поворожити на майбутнє.

"Не довіряйте снам і передчуттям, - каже Максимова. - Вони виявляться оманливі. З п'ятниці на суботу Сонце перейде до знаку Рака. Починається астрологічне літо. Маємо найдовші у році дні".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Багато помилок буде допущено під час переговорів. Краще працюватиметься у команді. Самотужки тільки збільшите кількість проблем. Не випадковими будуть події, що відбуваються в особистому житті.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Отримаєте пропозицію змінити місце роботи. Не поспішайте звільнятися. Добре обдумуйте свої бажання. Не переключайтеся від однієї справи до іншої. Визначте найважливіше і завершіть це якомога швидше.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не час боротися і вимагати чогось. Краще у цей період плисти за течією. Слідкуйте за тим, що відбувається. Намагайтеся вписатися у ритм, який запропонує тиждень. Результатом все рівно залишитеся задоволеними.

Рак (22 червня – 22 липня)

Навантажуйте себе додатковою роботою, аби уникнути клопотів, які хочуть на вас скинути знайомі та колеги. Відпочинок біля моря не піде на користь. У голові роїтимуться дурні думки. Ідіть у гори, влаштовуйте довгі піші переходи.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Розділіть свої сімейні обов'язки з рідними. Тоді встигнете зробити все, що задумали. Не плануйте важливі зустрічі на вихідні. Це час, аби проаналізувати зміни і вирішити, як діяти далі. На роботі приголомшать новими вимогами.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Результатом своєї роботи залишитеся задоволені. Хотітиметься похвали і нагород. Розмір зарплати засмутить. Відкладіть покупку одягу і взуття. Відчуєте себе впевнено у колі малознайомих людей. На вас чекають цікаві зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киян попередили про високий рівень забруднення повітря

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень навряд чи задовольнить, але подарує безцінний досвід. Не варто купувати авто. Бережіть майно від пошкодження. У вечірні години клопоти відступатимуть і фінансові справи вестимуться краще. Життя регулярно ставитиме перед вибором.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Переконаєтеся, що не все те золото, що блищить. Розрекламовані персони покажуть себе з найгіршого боку. Співпраця з ними принесе збитки. Не слухайте чужих намовлянь. Довіряйте своєму серцю. Гроші надходитимуть невеликими сумами, але стабільно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вам не подобається брати відповідальність за справи колективу. Захочете залишитися осторонь від прийняття глобальних рішень. Покладіться на власні знання і досвід. Не відмовляйте у допомозі тим, хто її потребує. Пильнуйте за кермом.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Усього буде вдосталь, та вам здаватиметься, що мало. Хотітиметься більше, ніж можете собі дозволити. Зараз варто пожити в режимі обмежених можливостей. Не позичайте гроші. Оминайте казино та ігрові клуби. Виграшу не буде.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Заробітки стабільні. Частину коштів вдасться заощадити. Не шкодуйте грошей на потреби дітей. Нові романтичні пригоди навряд чи порадують. На початку тижня зустрінете людину, яка вже у вихідні вас сильно розчарує.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Навіть побутові проблеми вирішите легко завдяки творчому підходу та креативному мисленню. Фінансові обмеження активізують вашу здатність вправно виходити зі скрутного становища. За браком часу особисті проблеми відійдуть на другий план.

Спека в громадському транспорті в Києві створює ефект сауни на колесах. У трамваї при вході стовпчик термометра показує + 41°C

Зараз ви читаєте новину «Гроші, кохання і незабутні подорожі – що наступного тижня обіцяють українцям зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути