субота, 19 січня 2008 10:15

Associated Press підготувало некролог на смерть Брітні Спірс

Associated Press підготувало некролог на смерть Брітні Спірс
Американське агентство Associated Press вже підготувало некролог на випадок смерті Брітні Спірс. Про це в інтерв"ю журналу People повідомив редактор світської хроніки агентства ДжесіВашингтон.

"Ми не бажаємо, щоб це відбулося, але якщо Брітні помре, це буде одна з найбільших подій за довгий час. Я думаю, багато хто погодиться, що Брітні зараз знаходиться на межі ризику. Звичайно, ми у жодному випадку не бажаємо, щоб з ким-небудь трапилося таке нещастя, і сподіваємося, що його не доведеться використовувати ще років п"ятдесят. Проте якщо щось може трапитися, ми повинні бути готові".

Вашингтон уточнив, що в агентстві досить розвинений відділ некрологів і його працівники постійно додають в списки майбутніх небіжчиків нових людей.

Тим часом, увага жовтої преси до Брітні аніскільки не слабшає. Вчора Спірс в непривабливому вигляді з"явилася в магазин Kitson в Лос-Анджелесі, який відкрили спеціально для неї пізно вночі, щоб вона могла зайнятися шопінгом без сторонніх очей. Туди співачка прийшла в чоловічій сорочці і рваних панчохах в сітку, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Associated Press підготувало некролог на смерть Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути