неділя, 20 червня 2010 14:32

Ярослав Качиньський голосував із донькою і внучкою загиблого брата (ФОТО)
8

Фото: Reuters

Після загибелі в авіакатастрофі польського президента Леха Качинського вибори нового керівника держави перенесли із осені на літо. Сьогодні поляки обирають нового Президента з 10 кандидатів.

Головних претендентів двоє: спікер сейму, член керуючої партії "Громадянська платформа" Броніслав Коморовський і брат-близнюк Качинського - Ярослав. До загибелі брата він не збирався брати участі у виборах, але довелося. Справа в тому, що у партії "Право і справедливість", до якої він належить, немає іншого кандидата.

Голосування почалося із 6 ранку і триватиме до 22-її. Вибори проходять спокійно. Тільки на одній виборчій дільниці один чоловік проводив агітацію.

В одному із виборчих гданських округів голова комісії випадково забрав печатку додому. Комісія прийняла рішення замінити голову, побачивши в його діях перевищення повноважень.

Є виборчі пункти, до яких через недавню повінь потрібно під'їжджати машиною-амфібією. Щопівгодини курсують безкоштовні автобуси міської комунікації. А по дорогах, на яких ще є вода, їздять амфібії, які довозять охочих проголосувати.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Качиньський голосував із донькою і внучкою загиблого брата (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути