вівторок, 15 червня 2021 14:44

Армія РФ проводить навчання з бомбардувальниками біля кордонів України

Армія РФ проводить навчання з бомбардувальниками біля кордонів України
У військових навчаннях братимуть участь понад 20 авіаційних екіпажів. Фото: pixabay.com

Росія розпочала тактичні навчання у Воронезькій області, під час яких залучить бомбардувальники Су-34 і дальні перехоплювачі МіГ-31БМ.

Під час навчань екіпажі бомбардувальників під прикриттям винищувачів-перехоплювачів МіГ-31БМ піднімуться в небо з аеродромів у Воронезькій, Курській і Тверській областях, повідомляє російський "Интерфакс" із посиланням на Західний військовий округ МО РФ.

Під час маневрів екіпажі бомбардувальників завдадуть ракетно-бомбових ударів по наземних цілях умовного противника на полігоні Західного військового округу.

У військових навчаннях братимуть участь понад 20 авіаційних екіпажів. Вони нібито мають провести розвідку та вразити наземні цілі – укріплення, танкові колони, літаки на аеродромах і командні пункти умовного противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Есмінці НАТО увійшли в Чорне море

У березні головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак повідомляв, що з різних регіонів РФ під виглядом контрольних занять російські збройні сили нарощують війська поблизу державного кордону України - на півночі, сході й півдні.

Росія звозила до окупованого Криму ешелони з військовою технікою. Водночас у РФ пояснюють, що їхня армія пересувається на території країни тими маршрутами, якими вважає за потрібне. Війська перебуватимуть біля українських кордонів доти, доки вирішить керівництво країни, заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. НАТО заявило про підтримку України й закликало Росію припинити військове нарощування.

Зараз ви читаєте новину «Армія РФ проводить навчання з бомбардувальниками біля кордонів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути