пʼятниця, 12 листопада 2010 12:23

Арабським шейхам роблять тату із золота (ФОТО)

Автор: Precious Skin
 

Нафтовим шейхам в Еміратах, клієнтам дубайської компанії Precious Skin, надається вибір татуювань із золота і платини.

Rомпанія Precious Skin з Об'єднаних Арабських Еміратів запатентувала новий вид татуювань з найтоншої золотої або платинової фольги, що додається до шкіри. Татуювання роблять у розкішному готелі "Бурдж ель-Араб". Уся процедура займає 10 хвилин, повідомляє MIGnews.com.

"Ми зробили справжню революцію у прикрашанні тіла. Наші татуювання - як друга шкіра, і їх носії відчувають почуваються комфортно. Вони ідеальні для спеціальних свят - таких як весілля, заручин та святкові партії", - сказав один з директорів компанії Арне Флюмбо.

За його словами, "стандартна весільна татуювання" коштує близько 500 доларів. Найдешевше татуювання із золота коштує 50 доларів, з платини -100. У січні наступного року Precious Skin має намір поширити свій бізнес на Саудівську Аравію.

У Росії також робляться татуювання із золота, але тільки тимчасові, на п'ять-сім днів. У цьому сезоні пропонуються три колекції: Tribal (Первісні узори), Метелики і Хна. Кожна колекція включає в себе 6-8 тимчасових візерунків-татуювань, які виробляються в Швейцарії із золотої фольги в 24 карата і різних косметичних компонентів. Вартість будь-якої колекції становить близько 3000 рублів (майже 780 гривень).

Зараз ви читаєте новину «Арабським шейхам роблять тату із золота (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути