середа, 05 березня 2008 09:42

Японська модель виправдана в суді завдяки своїм великим грудям (ФОТО)

Японська модель в понеділок була виправдана в суді завдяки своїм великим грудям.

Модель, яка виступає під псевдонімом Серена Козакура, була виправдана після того, як суд вирішив, що у неї дуже великі груди і вона не могла пробратися в чужу квартиру через отвір, в чому вона була визнана винною раніше.

"Раніше я дуже не любила своє тіло", - сказала Козакура, яка знімалася в численних рекламних кліпах на телебаченні. "Але в суді я виграла завдяки своїм грудям", - додала вона.

Справа була розкручена японськими ЗМІ, телеканал Asahi навіть запросив її продемонструвати, як вона не могла пролізти через отвір.

Минулого року 38-річна Козакура була визнана винною у вандалізмі. Її знайомий чоловік розповів, що вона вибила ногою його дерев"яні вхідні двері і вповзла всередину, підозрюючи, що він там знаходиться з іншою жінкою. Козакура стверджувала, що чоловік зробив отвір в дверях сам.

Під час апеляції її адвокат продемонстрував дошку з отвором того розміру і заявив, що вона не могла пролізти через нього, оскільки її груди мають в обхваті 110 см.

Суд в Токіо погодився з аргументом і відмінив звинувачувальний вирок, заявивши, що є обгрунтовані сумніви щодо свідчень чоловіка, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Японська модель виправдана в суді завдяки своїм великим грудям (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути