Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2014 09:57

АПІТУ закликає іноземних ІТ-постачальників не визнавати Крим частиною Росії і не підтримувати російських дистриб'юторів на території Криму

АПІТУ закликає іноземних ІТ-постачальників не визнавати Крим частиною Росії і не підтримувати російських дистриб'юторів на території Криму
mai.ru

Асоціація підприємств інформаційних технологій України направила до головних офісів, а також до представництв в Україні компаній – вендорів ІТ- товарів відкрите звернення.

"Для демонстрації підтримки боротьби українського народу за побудову нової країни на засадах європейського та міжнародного права в рамках конституційних меж закликаємо вас не підтримувати діяльність російських дистриб'юторів на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Ми просимо вас не надавати російським дистриб'юторам прав на логістику, продаж і сервісне обслуговування продуктів, виробниками яких ви є, а також прав на проведення будь-яких маркетингових активностей, спрямованих на ваші товари та послуги", - йдеться у звернені.

Асоціація відзначає, що члени АПІТУ ефективно працюють по всій території України. У компаній налагоджені бізнес відносини, створені представництва і канали збуту, в тому числі на території Криму. Українські компанії мають намір продовжувати роботу на території АР Крим і далі.

АПІТУ просить іноземних постачальників до 1 травня цього року поділитися баченням ситуації, що склалася і планами щодо подальшого ведення бізнесу на території АР Крим.

Зараз ви читаєте новину «АПІТУ закликає іноземних ІТ-постачальників не визнавати Крим частиною Росії і не підтримувати російських дистриб'юторів на території Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути