пʼятниця, 06 липня 2007 09:03

Янукович Путіну: "Вирішальне значення мав Ваш, пане президенте, візит до Гватемали"

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович надіслав привітання Президенту Російської Федерації Володимиру Путіну у у зв"язку з перемогою Росії у конкурсі за право на проведення зимових Олімпійських ігор 2014 року в Сочі.

"Віддаючи належне успішній і надзвичайно згуртованій роботі російської команди, її впевненості в перемозі, хочу все-таки відзначити, що вирішальне, на мій погляд, значення в успіху заявки міста Сочі мало Ваше, пане Президенте, відвідування Гватемали і звернення до членів комісії Міжнародного олімпійського комітету в переддень голосування. Усе це у комплексі забезпечило позитивний результат", - йдеться у вітальній телеграмі Януковича, адресованій Путіну.

Разом з цим Янукович висловив готовність уряду України у наданні необхідної допомоги щодо організації і проведення Олімпійських ігор.

Російське місто Сочі в ніч на четвер, 5 липня, виграло голосування членів Міжнародного олімпійського комітету стосовно виборів столиці Зимових олімпійських ігор 2014 року.

На думку представника МОК від США Джима Істона президент РФ Володимир Путін "добув для Сочі вирішальні голоси, зробивши свою презентацію англійською мовою", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович Путіну: "Вирішальне значення мав Ваш, пане президенте, візит до Гватемали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути