четвер, 12 квітня 2012 17:22

Янукович пообіцяв прибирати в останню ніч перед початком Євро-2012
15

Фото: Фото: Євген Борісов

Сьогодні у Львові урочисто відкрили новий термінал аеропорту імені Данила Галицького у Львові.

На поді були присутні президент Віктор Янукович, президент УЄФА Мішель Платіні, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, міський голова Львова Андрій Садовий, віце прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков та губернатор Львівщини Михайло Костюк.

"Сьогодні у місті Львові ми відкриваємо найсучасніший термінал аеропорту, який буде перевозити приблизно 2100 пасажирів на годину, - заявив Віктор Янукович. – На цей аеропорт державою було надано близько 3 міліарди гривень. І 90% ми вклали за останні 2 роки."

Після промови Віктор Янукович спільно з Мішелем Платіні, Борисом Колесніковим та Михайлом Костюком перерізали синю стрічку. За прикладом Платіні, Янукович поклав відрізану стрічку у нагрудну кишеню піджака.

Також Янукович спільно з Платіні представили громаді погруддя короля Данила Галицького. Президент вклонився погруддю. Після цього відбувся брифінг.

"І я ще раз хочу наголосити, що ми безумовно, навіть, в останню ніч перед Євро будемо ще прибирати і чекати гостей, але ми гостинно зустрінемо і маємо велику надію, що це футбольне свято в Україні відбудеться на достойному рівні. А українська команда покаже хороший футбол."

Перед приїздом глави держави перед терміналом провели генеральне прибирання. Працювало понад десяток прибиральників, дорогу помили спеціальною технікою, висадили близько 40 молодих дерев, які ще підтримуються підбирачками.

Від терміналу зранку від'їжджав автомобіль із спорядженням для розмітки дороги. Навпроти входу припаркували 6 новеньких таксі з європейськими номерами, проте іноземні номери одразу ж зняли, і машини залишилися стояти без номерів.

Також будівельники вішали величезний вітальний банер довжиною близько 100 метрів у довжину та 10 у висоту з фразою "вітаємо у Львові" різними мовами. На під'їзді до аеропорту президента зустрічали студенти одягнені в одяг із символікою "Молодих регіонів".

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв прибирати в останню ніч перед початком Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути