Ексклюзиви
понеділок, 23 березня 2015 19:19

Янукович був у Криму на похороні сина - ЗМІ

Янукович був у Криму на похороні сина - ЗМІ
Віктор Янукович. Фото: thekievtimes.ua

Колишній президент України Віктор Янукович і члени його сім'ї були присутні сьогодні на похороні сина Віктора в Севастополі.

Про це повідомив один із служителів Свято-Нікольського храму, пише видання Кримінформ.

"На відспівуванні були родичі, в тому числі (екс-президент Віктор) Янукович. Жінка, судячи з усього мати, сильно плакала. Був ще маленький хлопчик, напевно, син, і кілька людей, швидше за все, родичі", - розповів він.

За словами служителя, тіло Віктора Януковича-молодшого доставили в храм на Братському меморіальному кладовищі в ніч з 22 на 23 березня, при цьому похоронні богослужіння йшли до ранку. Родичі приїхали на відспівування і похорони вже вдень 23 березня.

Можлива могила Віктора Януковича-молодшого, на якій зараз немає розпізнавальних знаків, знаходиться в церковній частині цвинтаря. На множинних вінках на могилі є написи "Улюбленому синочку від батьків", "Від дружини", "Від колег", "Від родини Бондар", "Від родини Дьяченко".

Служитель храму додав, що численні охоронці нікого не пропускали на кладовищі під час похорону.

Нагадаємо, син екс-президента України Віктор Янукович-молодший в минулі вихідні загинув на озері Байкал, коли автомобіль з іще п'ятьма пасажирами провалився під лід.

Офіційного підтвердження цієї інформації з боку російської влади поки немає, проте колишній однопартієць Нестор Шуфрич уже висловив співчуття з приводу загибелі Віктора Януковича-молодшого.

Окрім цього член колегії МВС України, народний депутат Антон Геращенко і колишній регіонал, один із лідерів сепаратистів Донбасу Олег Царьов також підтвердили інформацію про загибель на Байкалі Віктора Януковича-молодшого.Також на сайті "Партії регіонів" сьогодні з'явилось повідомлення щодо висловлення співчуття через смерть Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Янукович був у Криму на похороні сина - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути