понеділок, 01 вересня 2014 19:09

Антон Конфеткін після обстрілу "Градом" втратив нирку та частину селезінки
3

20-річний Антон Конфеткін через важкі поранення перебуває у київському військовому госпіталі. Хлопець потрапив під обстріл "Градом" в зоні АТО.

Сім'я Конфеткіних проживає у Дніпропетровську, там майбутній солдат закінчив школу, працював водієм. У вересні 2013 пішов служити у військо за контрактом. Служив у Дніпропетровську, Харкові, Запоріжжі. У зоні АТО перебував з 1 травня у складі 25-ї Дніпропетровської повітряно-десантної бригади. Захищали від бойовиків луганський аеродром. Поранення Антон отримав 7 серпня, коли віз воду у бригаду.
"Він служив водієм у підрозділі забезпечення. Доставляли продукти харчування та воду. Вдвох з сержантом їхали на машині по воду, коли їм повідомили про атаку "Градом". Хлопці зупинили машину і втекли в укриття. Антон сховався в будівлі, закрив голову руками. Після вибуху відчув біль у спині", — розповідає мати солдата Неля Конфеткіна. Вона доглядає сина у госпіталі.
Через важкі поранення Антону видалили нирку та частину селезінки. Також він отримав пошкодження підшлункової залози. Після отриманих травм Антон переніс декілька операцій, проте лікарям так і не вдалось повністю нормалізувати роботу організму. Зараз Антон перебуває у стабільно важкому стані.
"Кажуть, що було б добре, аби його вивезли за кордон. Швидше б на ноги поставили", — говорить брат військового Артем Конфеткін. На таке лікування у сім'ї коштів не має.
Неля Конфеткіна каже, що ліків в госпіталі вистачає, проте незабаром хлопцю будуть робити ще одну операцію. Зараз Антоном опікується сім'я та волонтери.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5104 7700 0606 2584 на ім'я Конфеткіна Неля Петрівна

Зараз ви читаєте новину «Антон Конфеткін після обстрілу "Градом" втратив нирку та частину селезінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути