пʼятниця, 04 липня 2008 09:10

Ані Лорак стане суперзіркою Туреччини

Ані Лорак стане суперзіркою Туреччини

Міжнародний фестиваль музики, найбільш знаковий з тих, що проводяться в Туреччині, прикрасить собою українська зірка Ані Лорак. Також в Ізмірі, де проходитиме шоу, нашу співачку представляють не інакше як "королеву Євробачення".

Там їй надають право фінального виступу на закритті фестивалю. Посприяв цьому факту ніхто інший, як наречений артистки Мурат Налкакіоглу.

"Ми полетимо в суботу на літаку до Стамбулу, - розповів він, - а звідти вже доведеться на вертольоті добиратися до місця, оскільки швидше в це місто не добратися. Кароліну запросили туди як спеціальну гостю".

Крім того, красуня поспілкується з сестрою Мурата, яка також прилетить з Анталії на святкування. А ось батьків її нареченого там не буде. І зустрічі з ними не планується, оскільки виїжджає Кароліна вже того ж дня, адже наступного у неї повинен відбутися концерт в Одесі.

В цілому ж фестиваль триває з 30 червня, і за ці дні на ньому виступили популярні виконавці таких країн, як Німеччина, Фінляндія, Швеція, Словаччина, Греція, Франція і Нідерланди.

Нагадаємо, що за вагомий особистий внесок у популяризацію української культури в світі, високу пісенна майстерність Указом Президента України Віктора Ющенка нашій землячці Кароліні Куєк (Ані Лорак) присвоєно почесне звання "Народний артист України".

Ані Лорак посіла друге місце на "Євробаченні-2008". На "Євробаченні" за підсумками глядацького СМС-голосування російська композиція "Believe Me", набрала 272 бали. Від українки, яка виступила з піснею "Shady lady" на музику Філіппа Кіркорова, переможців відділили 42 бали, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак стане суперзіркою Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути