четвер, 29 травня 2008 17:56

У Ані Лорак з бойфрендом Муратом буде красиве весілля (ФОТО)

Поєднати кар"єру зі штампами у паспорті часом буває не так то й легко. Принаймні у співачки Ані Лорак на це часу не вистачає.

"Я мрію про весілля. Але коли? Зараз для мене відкриваються нові обрії. Вже у суботу - концерт у Лондоні. А весілля ми з Муратом хочемо красиве, до нього потрібно не один місяць готуватися, зараз абсолютно немає часу на це", - поділилася Кароліна, пише "Сегодня".

Одначе, артистка не надто засмучується.

Ми і так 24 години на добу поруч, відчуваємо себе одним цілим, тому штамп у паспорті нічого для нас не вирішить", - сказала вона.

До речі, до батьківщини бойфренда Лорак Мурата Налчаджиоглу Ані може висувати претензії. Адже турки так і не дали нареченій свого співгромадянина найвищий бал на фінальному голосуванні "Євробачення".

"Я сама здивувалася. Коли турки нам поставили 8 балів, я повернулася до Мурата і запитала: "Не зрозуміла?" Але, думаю, це теж все політика - по вищому балу Туреччина оцінила Азербайджан - вони дружать. Але я все одно провела з Муратом виховну роботу - змусила його відтиснутися 120 разів" - всміхнулася співачка, пише "Комсомольська правда в Україні".

Також Ані зауважила, що все ж таки, Мурат не є її продюсером.

"Ні, Мурат не є моїм продюсером і він зовсім не хоче цього. У Белграді він взяв на себе багато зобов"язань: сварився з приводу декорацій, вирішував оргпитання. Він мій головний друг і помічник, а продюсером я залишаюся сама собі", - уточнила вона.

Що ж до того, аби впасти у продюсерські тенета Філіпа Кіркорова, то Кароліна сказала так:

"Побачимо, але ми це ще не обговорювали. Він дуже гордий собою, що я заспівала його пісню. Філіп казав, що це величезне щастя для будь-якого композитора, коли його пісню співають на найпрестижнішому європейському конкурсі".

До речі, про повернення на "Євробачення" Лорак поки говорити не надто хоче. "Я ще від цього конкурсу не відійшла, а ви про другий запитуєте. Я впевнена в тому, що у мене і так перше місце, тому їхати знову і щось комусь доводити мені зовсім ні до чого", - уточнила вона.

Кароліна вкотре повторила, що не очікувала, що не стане переможницею. "Ми були в шоці від маніпуляцій. Було очевидно, що хтось лобіює цю перемогу. Ми не розуміли, що відбувається. Хоча відразу після виступу до нас підходили люди і вітали з перемогою - вони були у ній переконані", - пояснила співачка.

Окрім того, відразу після фінального виступу Лорак саме до неї підійшли за інтерв"ю. Відомо, що за традицією, яка склалася на "Євробаченні", перше інтерв"ю дає найбільш імовірний переможець конкурсу. Проте цього разу телевізійники, як виявилося, помилилися...

А ще Ані Лорак розповіла журналістам про те, як потратилася на цьогорічне "Євробачення".

"Своїх грошей витратила дуже багато. Це далеко не дешеве задоволення - і поїздки, і зйомки кліпу, і промо-акції, і безпосередньо знаходитися у Сербії стільки днів. Там ціни на проживання у готелі під час конкурсу вдвічі виросли", - розповіла Ані.

"Але я не буду гнівити Бога, адже цього року дійсно була величезна підтримка з боку держави. Були оплачені деякі поїздки за кордон під час промо-туру, вперше конкурсанта "Євробачення" проводжали мільйонним Майданом", - додала Лорак.

А ще Кароліна розповіла, що на міжнародному конкурсі вистачало проблем. Наприклад, сукня від Каваллі виявилася з "брачком". "Коли привезли сукню, вона не зійшлася на мені - була допущена помилка, і довелося її вже на місці трохи перешивати", - розповіла Ані.

Але неприємності почалися вже з того, що у перший же день, за словами Лорак, вона захворіла на ангіну. "Лікар категорично не дозволяв пити антибіотики, але ж щодня були репетиції, мені довелося його не послухатися", - виправдовулася Кароліна.

Окрім того, і підошви на туфлях у Кароліни слизькі були - довелося майстрові їх підбивати. І коли потрібно було танцювати на спеціальному боксі, вона боялася впасти. І взагалі - нерви, стреси, недосипання, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «У Ані Лорак з бойфрендом Муратом буде красиве весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути