четвер, 26 квітня 2007 09:17

Андрій Малахов одружиться на школярці (ФОТО)

Ось вже рік ведучий шоу Першого каналу "Хай говорять!" Андрій Малахов носить на безіменному пальці обручку.

Ходили чутки, що красень зробив пропозицію і засватався з бізнесвумен Маргаритою. З цією симпатичною блондинкою Малахов останнім часом нерозлучний. На всі світські заходи Андрій практично завжди приходить з нею під руку. І лише на врученні премії ТЕФІ поряд з Малаховим була молоденька незнайомка Ліда.

Але, після того, як минулого тижня телеведучий знову прийшов з Маргаритою, в тусовці з"явилися розмови, мовляв, весілля не за горами.

"Так, я одружуюся! Не дивлячись на те, що дату весілля ми поки не призначили . Кільця ми купили давно. Але мою наречену звуть Ліда. Маргарита - її мама".- повідомив Андрій.

Як виявилось, весь цей час Малахов виходив в світ з Маргаритою, щоб викликати прихильність до себе маму своєї нареченої, заручитися довірою майбутньої тещі. Ще б, адже, виявляється, обраниці телеведучого всього 16 років.

"Ми з Лідо. вперше разом з"явилися на церемонії ТЕФІ. Вона цього року закінчує школу", розповів Малахов.

Ми, звичайно, поцікавилися, чи не дуже вона молода для шлюбу і для самого Малахова, якому зараз 35.  Хоча зараз розписують і в 16 років, все-таки для сімейного життя це явно рано. Але телеведучий був упевнений в собі: "Вік любові не перешкода!"

Як з"ясувалося, закохані познайомилися літом у Франції. За словами телеведучого,  Ліда підкорила його своєю добротою і щирістю. Майбутня дружина Андрія мріє, не дивлячись на модельну зовнішність, стати архітектором. Її мама Маргарита нічого не має проти шлюбу. Зараз закохані придивляються до весільних нарядів, повідомляє Комсомольська Правда.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Малахов одружиться на школярці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути