Ексклюзиви
неділя, 30 травня 2021 05:25

Аналізи доведеться перездати – медичний гороскоп

Аналізи доведеться перездати – медичний гороскоп
Бажано менше їсти і більше пити. Фото: pixabay.com

30 травня продумайте свій робочий графік на червень. Багато чого вдаватиметься чесним і працьовитим. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Швидко наставатиме втома, - каже астрологиня. – Не варто чекати на результативну роботу підлеглих. Краще дозвольте їм відпочити. На вихідних підвищується травматична небезпека. Будьте уважними за кермом, біля багаття та під час роботи із гострими предметами. Можуть виникати проблеми зі сном. Перевіряйте показники артеріального тиску. Бажано менше їсти і більше пити. Поставленим цього дня діагнозам не поспішайте довіряти. Аналізи доведеться перездати".

Овен

Погіршується обмін речовин. Не перевантажуйте шлунок. Стимулюйте нормальну перистальтику кишок. Їжте свіжі овочі та фрукти.

Телець

Видаляти родимки чи бородавки на тілі не час. Особливо за допомогою випалювання. Вашій шкірі буде нанесено серйозні ушкодження.

Близнюки

Непокоїтимуть явища дисбактеріозу. Допоможіть системі травлення. Поповніть кишечник корисною мікрофлорою.

Рак

Печінка гірше справлятиметься з очищенням крові. Приймайте ліки у разі крайньої необхідності. Не допускайте передозування.

Лев

Аналізи крові можуть стривожити вас. Знижується рівень гемоглобіну. Підтримайте роботу кровотворних органів. Замість чаю пийте соки та йогурти.

Діва

Відкладіть початок занять у фітнес-клубі. У цей період м'язи потребуватимуть полегшеного навантаження. Потребу в русі реалізуйте на танцювальному майданчику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого остерігатися в перший тиждень літа - медичний прогноз

Терези

Погіршується стан хворих на тромбофлебіт. Не слід увесь день проводити на ногах. Носіть зручне взуття на низьких підборах.

Скорпіон

Різкі болі в попереку чи ребрах спричинені загостренням невралгії. Не займайтеся самолікуванням. Зверніться за порадою до невропатолога.

Стрілець

Фізичне перевантаження спричинить капілярні крововиливи. З'явиться носова кровотеча. Ті самі наслідки матимете від різкого підвищення кров'яного тиску. Бережіть себе.

Козеріг

Очікуються великі нервові перевантаження протягом дня. Приготуйтеся до цього. Випийте зранку заспокійливе. Прийміть контрастний душ.

Водолій

Багато рухайтеся пішки. Дихайте на повні груди. Стимулюйте повноцінну вентиляцію легенів. Пограйте у теніс чи бадмінтон.

Риби

Непокоїтиме погіршення слуху. Це тимчасові явища. Організм своєрідно реагуватиме на коливання атмосферного тиску.

Астрологиня дала прогноз на 30 травня і розповіла, чиє життя стане схожим на казку.

Зараз ви читаєте новину «Аналізи доведеться перездати – медичний гороскоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути