четвер, 11 жовтня 2007 08:22

Ян Арлазоров невиліковно хворий

Через нестерпні болі в ділянці живота Яну Арлазорову була потрібна екстрена допомога медиків. Лікарі швидкої, що приїхали додому до відомого гумориста, наполягали на терміновій госпіталізації, проте він категорично відмовився.

Важка хвороба, на яку вже довгий час страждає артист, недавно знов дала про себе знати. Яна Арлазорова давно мучать сильні болі в животі, можливою причиною яких медики називали пухлину. Кілька місяців тому артист потрапив в одну з московських клінік із такими болями. Тоді він відмовився від ретельного обстеження і залишив шпиталь без дозволу лікарів.

Проте недуга не проходила, і гумористові все ж таки довелося звернутися по допомогу до фахівців. Зробивши діагностику, медики відкрили Арлазорову правду про його хворобу.

Арлазоров довгий час приховував діагноз навіть від близьких людей. І лише на святкуванні свого 60-річчя він наважився розповісти про хворобу близькому другу. В оточенні артиста давно помічали, що він став менш товариським. За якісь кілька місяців гуморист дуже схуд і змарнів. Справжня причина його стану стала відома зовсім недавно: Ян Майорович признався, що в нього невиліковна хвороба.

Друг артиста негайно звернувся до лікарів - він сподівався, що Ян Майорович погодиться прийняти його допомогу. Реакція Арлазорова виявилася несподіваною: він відмовився від госпіталізації.

Днями у артиста стався черговий напад. Біль був настільки сильним, що його батько змушений був викликати швидку допомогу. Медики надали йому допомогу на місці і наполегливо порекомендували негайно лягти в лікарню. Проте Ян Майорович знову відмовився, пояснивши, що не бачить у лікуванні жодного сенсу. Медики, розуміючи, що в домашніх умовах допомогти тяжкохворій людині неможливо, почали вмовляти пацієнта.

На думку лікарів, він просто втомився боротися зі своєю недугою, крім того, батько Яна Майоровича також важко хворий і потребує постійного догляду. Медики готові за першим же викликом їхати до Арлазорова і по можливості контролювати його стан, пише Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Ян Арлазоров невиліковно хворий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути