Ексклюзиви
субота, 13 грудня 2008 19:18

Американський педофіл переховується на Україні

Правоохоронні органи України розшукують громадянина США Стефена Брюса Ангера, який підозрюється на батьківщині в здійсненні розпусних дій відносно неповнолітніх, передає агентство "Інтерфакс".

Як повідомили в прес-службі Управління з боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС України, відповідний запит надійшов від американських колег.

Згідно з оперативними даними, уточнює інтернет-видання "Сегодня", Ангер прилетів до Києва в листопаді 2008 року транзитом через одну з європейських країн. У декларації він написав, що запрошений якоюсь держструктурою, вказав її координати та адресу тимчасового проживання, проте після перевірки з"ясувалося, що ці дані вигадані.

У США Ангер викладав математику і тренував футбольну команду в одному з техаських коледжів. У ГУ МВС України не виключили, що, змінивши прізвище, він може викладати англійську мову в приватному навчальному закладі або на курсах в Києві.

"Сегодня" наводить прикмети підозрюваного в педофілії. Його зріст 176 сантиметрів, очі карі, волосся каштанове, вага близько 87 кілограмів.

Зараз ви читаєте новину «Американський педофіл переховується на Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути