четвер, 05 лютого 2009 10:49

Американка після 9 операцій, стала володаркою найбільших грудей в світі

 
28-річна американська модель Шейла Херші з Х"юстону (штат Техас) зробила дев"ять пластичних операцій, щоб встановити світовий рекорд за розміром бюста.

Не дивлячись на те, що лікарі попереджали жінку про те, що її гігантські груди можуть просто вибухнути, вона не зупинилася і продовжувала йти до своєї сумнівної мрії.

Як говорить Шейла, її великі груди здаються їй дуже красивими і вона не бачить приводу для хвилювання. Американські лікарі відмовилися проводити Шейлі дев"яту операцію, побоюючись за її здоров"я - в штаті Техас існують обмеження на кількість силікону, яку можна закачати в грудні імплантати. І тоді Херші відправилася за силіконом до Бразилії, де їй з радістю провели цю процедуру.

Перші операції Шейла робила на кошти свого колишнього бойфренда з Великої Британії, проте коли хлопець занепокоївся змінами вигляду своєї коханої і почав благати її зупинитися, жінка порвала з ним і тепер платить за операції сама.

Як зізналася володарка найбільшого бюста в світі, вона дуже любила свого друга, але повинна була залишити його, щоб втілити свою мрію, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Американка після 9 операцій, стала володаркою найбільших грудей в світі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути