середа, 31 жовтня 2007 08:35

Американець показав фото Місяця "із стародавніми руїнами" (ФОТО)

 
Колишній керівник фотослужби місячної лабораторії NASA Кен Джонстон, який обіцяв розкрити сенсаційні таємниці Місяця, як і обіцяв, провів прес-конференцію. Джонстон стверджує, що американці, коли висадилися на супутнику Землі, виявили там "стародавні руїни штучного походження" і раніше невідому технологію управління гравітацією. Були зроблені фото, які Джонстону веліли знищити. Він цього не зробив, а уряд США, за його твердженням, тримав дані в секреті 40 років.
Тепер на прес-конференції були продемонстровані фотознімки поверхні Місяця, зроблені в період програми Apollon. Усі вони ввійшли до 550-сторінкової книги популяризатора всіляких "космічних таємниць" Річарда Хоагленда . Як передають "Вести", на зображеннях вельми низької якості видно розвалини міст, величезні сферичні об"єкти зі скла, кам"яні башти і замки, які "висять" над поверхнею Місяця.

"Втрачати мені все одно нічого. Із NASA я посварився, і мене звільнили", - сказав Джонстон.

Як повідомляє ИТАР-ТАСС, американське космічне відомство твердження про сліди стародавньої цивілізації визнало вельми несерйозними. На прохання прокоментувати спільну прес-конференцію Джонстона і Хоагленда представники NASA відповіли, що "навряд чи хтось у відомстві зможе це зробити", давши ясно зрозуміти, що на дурниці не мають часу.

Автори скандальної книги також стверджують, що екс-президент Джон Кенеді, що почав "місячну гонку" з Радянським Союзом, насправді хотів поділитися з Москвою технологіями інопланетян і, виступаючи в ООН у вересні 1963 року, навіть запропонував організувати спільну експедицію.

Хоагленд висловив припущення, що інтерес Вашингтона до освоєння Місяця, який раптово - після 30-річного забуття - прокинувся, продиктований усе тими ж "місячними знахідками", які уряд тримав у секреті всі ці роки. Про свої плани впритул зайнятися Місяцем вже оголосили Росія, Китай, Японія і навіть Індія, але США, за його словами, хочуть там опинитися швидше за всіх.

Зараз ви читаєте новину «Американець показав фото Місяця "із стародавніми руїнами" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути