Ексклюзиви
субота, 27 вересня 2008 12:41

Американцю замість обрізання ампутували пеніс

61-річний житель штату Теннессі подав судовий позов проти лікарів, які замість обрізання ампутували його статевий член без попередньої згоди.

Про це повідомляє американський телеканал WLKY.

Спочатку американець ліг під скальпель, щоб зробити обрізання. Прокинувшись від наркозу, він виявив, що його статевий орган ампутований.

Лікарі з лікарні в Луізвіллі, штаті Кентуккі, пояснюють свою рішучу дію тим, що під час операції у пацієнта була виявлена злоякісна ракова пухлина.

Проте постраждалий та його адвокат звинувачують лікарів в тому, що вони не повідомили про виявлене захворювання, надавши чоловікові можливість самостійно прийняти рішення про ампутацію.

Позов американця направлений як проти хірурга, так і проти анестезіолога, якому дорікають в недоцільному застосуванні загального наркозу.

У позові чоловік стверджує, що відчуває душевний і фізичний біль, а життя більше не приносить йому задоволення, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Американцю замість обрізання ампутували пеніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути