четвер, 15 жовтня 2009 13:27

Американці вклали в руки Путіна автомат (ФОТО, ВІДЕО)

 

Прем"єр-міністр РФ Володимир Путін з"явився в черговій серії популярного мультсеріалу для дорослих "Гріффіни" (Family Guy).

У новій серії малюк Стьюї та собака Брайан опиняються в Москві. У російській столиці героїв заарештовують, оскільки вони виглядають підозріло на вулицях, де з"являються тільки ведмеді на велосипедах.

Солдати, які заарештували Стьюї та Брайана, приймають їх за американських шпигунів і ведуть до глави російського уряду. У мультфільмі Путін використовує нунчаки як вішалку для плаща, стріляє в стіну з арбалету, щоб повісити краватку, і прикурює від запальнички у вигляді автомата Калашнікова у натуральну величину. У кабінеті російського прем"єра висять портрети Леніна і Сталіна.

Стьюї та Брайан кожного разу лякаються, коли російський прем"єр береться за зброю, але потім він показує їм культовий мультфільм "Їжачок в тумані" (відрекомендований як "гумористична короткометражка"), і герої дякують йому за допомогу.

Це вже не перший мультфільм за участю російського прем"єра. Раніше, коли Путін ще обіймав посаду президента, він з"являвся в іншому американському гумористичному мультику - South Park. За сюжетом Володимир Путін нарікає на засіданні уряду на тяжке положення російської економіки, як несподівано в Кремлі лунає телефонний дзвінок.

У цьому епізоді фільму Путіну дзвонять діти, які просять його відправити на Місяць кита, щоб він міг повернутися до своєї сім"ї. Проте екс-президент Росії подумав, що його розігрує екс-президент Сполучених Штатів Джордж Буш. В результаті Путін кинув слухавку з криком: "Чортовий Буш, набридли твої жартики!"

За матеріалами NEWSru.com, Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Американці вклали в руки Путіна автомат (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути