середа, 26 грудня 2007 12:07

У голосуванні на пост президента світу Путіна обійшла героїня "Сімпсонів"

На сайті Why Democracy, присвяченому питанням демократії, кожен охочий може віддати свій голос за кандидатуру на пост президента світу. Серед тих, що "балотуються" не тільки діючі політики, духовні лідери, але і представники кіноіндустрії, у тому числі і мультиплікаційні герої.

Так, героїня багатосерійного мультфільму "Сімпсони", восьмилітня дівчинка Ліза, що виділяється серед решти Сімпсонів перш за все своїм розумом і розсудливістю, набрала 14% голосів, обігнавши актора, сценариста і продюсера Стівена Колбера, який зайняв почесне четверте місце.

На п"ятому місці, солідно відірвавшись від інших учасників "президентської гонки", Володимир Путін. За нього віддали 298 голосів (11%). Лідирує духовний лідер буддистів Тибету Далай Лама, він набрав 551 голос (20%). На другому місці Нельсон Мандела, йому не вистачає 16 голосів, щоб зайняти пост президента світу (19%) замість Далай Лами.

Порахувавши, що краса все-таки врятує світ, організатори голосування включили в список зірку Боллівуда, "Міс Світу" 1994 року Айшварію Рай. Проте вона зайняла останнє - 15 місце в голосуванні. Найкрасивішу жінку планети підтримали лише 43 людини.

У опитуванні фігурує також питання чи "Годиться Періс Хілтон в кандидати на пост президента світу?". Сумнівів у громадян це питання не викликало - 87% відповіли негативно, і лише 4% сказали "можливо". Newsland.

Зараз ви читаєте новину «У голосуванні на пост президента світу Путіна обійшла героїня "Сімпсонів" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути