понеділок, 25 червня 2007 13:23

Альтернативні способи змінювати тіло (ФОТО)
9

Всього лише шість років минуло з того часу, як сан-франциськський журнал "Дослідження" вперше відкрив тему "Зміни тіла" в спеціальному випуску, що познайомив читачів з такими маловідомими фольклорними традиціями різних народів, як corseting (стягання тіла корсетом), татуювання, пірсинг, cutting (відрізування, розрізання), і рясно продірявленими інтимними місцями.

Сьогодні на вулицях багатьох міст можна зустріти тисячі і тисячі підлітків з сережками не тільки у вухах, але і в бровах, переніссі, щоках, ніздрях, губах, мовах, сосках і пупках, не говорячи вже про місця нижче за пояс.

Частково це захоплення пов"язане з садо-мазохізмом, частково - з популярністю своєрідного "нового дикунства". В той же час - це форма соціального протесту, відкрита маніфестація сексуальності.

Проте всякий бунт на Заході з часом перетворюється на бізнес і індустрію. Жан Поль Готье, Кельвін Кляйн і сотні менш відомих фірм використовують татуйовані і обвішані кільцями і сережками моделі для реклами одягу. Такі ж образи можна побачити в багатьох кліпах на МТV.

Дірки на тілі заживають довго - від 3 до 12 місяців, і щонайменше забруднення рани може привести до найплачевніших наслідків. Володарі проколеної мови насилу можуть їсти і розмовляти перші тижні, а пірсинг геніталій виключає будь-яку сексуальну активність аж до повного загоєння.

Окрім "нешкідливих" проколів і порізів на тілі, однією з альтернативних модних течій, що набирають популярність, є підвішування на крюках під стелею. У шкіру можна вставити важкі шпильки. Часто це роблять на черепі, що додає "фріку" агресивний вигляд. Особливим шиком вважається зробити розріз під нижньою губою, щоб в цей проріз вставляти мову. І зовсім нешкідливе - нарощування вампірськіх іклів, яке, в принципі, можуть зробити в будь-якому кабінеті дантиста, повідомляє topnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Альтернативні способи змінювати тіло (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути