Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2008 09:27

Алсу вже не приховує свою вагітність (ФОТО)

 
Не дивлячись на розмови про вагітність Алсу, співачка і її чоловік Ян Абрамов із завидною завзятістю спростовували цю новину. І здалися лише перед Новим роком. А коли карти розкриті, безглуздо сидіти удома, тим більше що вагітність у наш час не привід, щоб відмовлятися від відвертих фотосесій, не то що від роботи на сцені.

Відвідавши перед святами Лос-Анджелес: Алсу і Ян консультувалися з особистим доктором співачки, дружини декілька днів провели на відпочинку в Арабських Еміратах. А в минулі вихідні Алсу вже була на зйомках телепроекту Першого каналу "Дві зірки-2", в якому бере участь в парі з шоуменом Оскаром Кучерою. З"явившись в чорному атласному платті, яке насилу приховувало значне черевце, Алсу стала головним ньюсмейкером зйомок.

Не дивлячись на шостий місяць вагітності, співачка вийшла на сцену на 15-сантиметрових шпильках. Не просто вийшла, а ще завзято танцювала на каблуках. Правда, Оскар Кучера акуратно страхував партнерку весь час записи, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Алсу вже не приховує свою вагітність (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути