вівторок, 13 липня 2010 10:23

Алчевський чиновник продавав марихуану в робочому кабінеті

Алчевський чиновник продавав марихуану в робочому кабінеті

На Луганщині чиновника упіймали на збуті наркотиків. Про це повідомляє відділ зв"язків з громадськістю УМВСУ в Луганській області, передає proUA.

Як з"ясувалося, в Алчевську 24-річний Євген був причетний до збуту наркотичної речовини рослинного походження – марихуана.

За фігурантом було встановлено спостереження, під час якого було з"ясовано схему його злочинної діяльності.

Зокрема, з наркоспоживачами Євген зв"язувався по телефону, після чого, зазвичай, і здійснювався збут наркотиків. Молода людина почувалася настільки невразливою, що зустрічі з клієнтами призначала у себе на місці роботи.

Таким чином, наркомани в держустанову приходили не просто так, а для годиться приносили з собою різні документи, щодо яких Євген їх нібито консультував. "Насправді ж в робочому кабінеті служитель закону займався наркобізнесом, продаючи охочим наркотики. Під час однієї з таких консультацій торговець "зіллям" і був затриманий, як-то кажуть, на гарячому, тобто у момент збуту", - відзначили в прес-службі.

Під час допитів з"ясувалося, що Євген заочно навчається зараз на п"ятому курсі одного з юридичних вищих навчальних закладів. Крім нього, працівники міліції також затримали і подільника, якому була відведена певна роль. Під час обшуку, проведеного як за місцем роботи і місцем проживання, так і на дачі фігуранта, було виявлено, крім партії наркотиків, ще службові матеріали і документи, які були в його провадженні, проте так і не реалізовані. Прокуратура міста Алчевська порушила відносно нього ще одну кримінальну справу за недбале ставленння до службових обов"язків.

Свій товар Євген і сам вживав, і збував наркозалежним жителям міста Алчевська в сірникових коробках, по 160 гривень за коробку.

Наразі в повному обсязі задокументована причетність цієї групи наркоторгівців до чотирьох епізодів злочинної діяльності. Від кожного збуту "комерсантам" перепадало від п"ятдесяти до ста гривень.

Зараз Євгену висунуто звинувачення за статтею 307 КК України (незаконне виробництво, зберігання і збут наркотичних засобів).

Зараз ви читаєте новину «Алчевський чиновник продавав марихуану в робочому кабінеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути