Ексклюзиви
субота, 01 травня 2021 09:29

Якою буде погода на Великдень

Якою буде погода на Великдень
У святкову неділю, 2 травня, українців потішить справжня весняна погода. Найтепліше буде на півдні та на сході країни. Повітря там прогріється до 23 градусів тепла. Натомість у західних регіонах буде значно прохолодніше - близько +16 Фото: gismeteo.ua

Великдень в Україні буде теплий, хоч місцями - дощовий.

У святкову неділю, 2 травня, українців потішить справжня весняна погода. Найтепліше буде на півдні та на сході країни. Повітря там прогріється до 23 градусів тепла. Натомість у західних регіонах буде значно прохолодніше - близько +16, пише ТСН. Вночі заморозків вже не буде.

Синоптики попереджають, що у більшості областей пройдуть дощі. Утім, вони обіцяють, що це будуть майже літні дощі із грозами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як проходитимуть церковні служби на Великдень

"На Великдень дощі передбачаються вночі в західних областях. Потім поступово від ранку до вечора дощі з грозами прямуватимуть у східному напрямку і захоплюватимуть впродовж 2 травня північ, центр, південь. У східних областях на Великдень істотні опади малоймовірні", - повідомила у Facebook синоптикиня Наталка Діденко.

У Києві 2 травня буде прохолодно: стовпчики термометрів покажуть 9-12 градусів вище нуля. Передбачають також дощову погоду.

Найнижчу температуру, -5,1°C, зафіксували 30 квітня 1954 року в Черкасах. Найвищу, +31,4°C, 1970-го в Луганську. Шквальний вітер був у Сімферополі 30 квітня 1987-го. Досягав швидкості 26 м/с.

Зараз ви читаєте новину «Якою буде погода на Великдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути