вівторок, 29 серпня 2023 06:00

Яким знакам зодіаку підготуватися до нового етапу у житті – гороскоп на 29 серпня

Яким знакам зодіаку підготуватися до нового етапу у житті – гороскоп на 29 серпня
Відкладіть похід до перукарні. Цей день не сприяє покращенню зовнішності. Фото: pixabay.com

29 серпня не зупиняйтеся на досягнутому. Удосконалюйте свої знання.

Маєте шанс стати найкращим у своїй сфері. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вівторок підштовхуватиме людей до активних, але погано продуманих дій, - говорить астрологиня. – Пристрасті керуватимуть людьми. Ревнощі або заздрощі можуть зіпсувати вам увесь день. Стримуйте свій азарт. Не йдіть за власними бажаннями. Уникайте запальних суперечок. Швидко прийняті рішення призводитимуть до нових проблем. Вкрай несприятливий день для романтичних побачень. Не поспішайте розкривати душу перед коханими. Відкладіть похід до перукарні. Цей день не сприяє покращенню зовнішності. Так само не варто купляти новий одяг чи взуття. Вони не личитимуть вам. Тельцям, Рибам, Дівам і Стрільцям варто підготуватися до нового етапу у житті. Вам щаститиме на кожному кроці. Побудьте на самоті. Займіться спортом. Більше рухайтеся. Слідкуйте за артеріальним тиском. Незабаром повня".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Цього дня краще закінчувати справи, аніж розпочинати щось нове. Народжені проєкти не будуть перспективними. Вони потребуватимуть великих грошей, але не принесуть очікуваних результатів.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Без нагальної потреби не ходіть по крамницях. Гроші витрачатимуться на непотрібні дрібниці. Пильнуйте за кермом.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Утримайтеся від обіцянок. Дотримати слова буде складно. Не варто розраховувати на сторонню допомогу й підтримку. Кожен буде дбати лише про власні справи.

Рак (22 червня – 22 липня)

Частіше траплятимуться запізнення, затримки в дорозі. Забуватимуться потрібні речі. Доведеться повертатися за ними. Враховуйте це під час планування свого дня. Виходьте з дому заздалегідь.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Наберіться сили. Попереду – кращі часи. Можна вирішувати питання з нерухомістю. Покупка квартири буде вдалою.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діти та батьки уникатимуть довгих розмов з вами. Не надокучайте надмірним піклуванням. Вдасться позбутися зайвої ваги і шкідливих звичок. Можна записуватися у спортзал чи басейн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці п'ять знаків зодіаку відчують себе улюбленцями долі – фінансовий гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відчуєте себе переможцем. Вдасться розв'язати кілька важливих справ одночасно і вирішити питання з фінансуванням власного бізнесу. Доля подарує знайомство з цікавими однодумцями. Маєте шанс створити гарну команду.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Цього дня варто довіряти лише собі. Ті, хто пропонуватиме допомогу, захоче за це високу плату. Не варто звертатися до послуг адвокатів, бізнес-консультантів і репетиторів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не відвертайтеся від людей, які потребують вашої підтримки. Вони віддячать сторицею. Ігноруйте чутки. Довіряйте тим, кого любите.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Завантажте себе справами. Що більше роботи заплануєте, то легше час мине. Хобі дозволить заробити більше, ніж основне місце роботи. Погоджуйтеся на підробітки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Подорожуйте Україною. Закордоні поїздки будуть сповнені неприємностей. Займіться плануванням сім'ї. Народжуватимуться здорові та талановиті діти.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Нова посада порадує заробітками. Працювати доведеться менше, а отримуватимете більше. Не забувайте про відпочинок. Подивіться улюблений серіал, послухайте подкаст чи аудіокнигу.

Астрологиня приголомшила прогнозом на останній тиждень літа. Вона розповіла, що і у який день робити, аби стати заможним та успішним.

Зараз ви читаєте новину «Яким знакам зодіаку підготуватися до нового етапу у житті – гороскоп на 29 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути