Ексклюзиви
неділя, 05 лютого 2023 06:00

Яким знакам у ці вихідні пощастить найбільше – гороскоп на 4-5 лютого

Яким знакам у ці вихідні пощастить найбільше – гороскоп на 4-5 лютого
Відкладіть похід по крамницях. Є ризик придбати неякісні товари за чималі гроші. Фото: pixabay.com

4-5 лютого - дні наполегливості та саможертовності. Першим буде той, хто готовий пожертвувати відпочинком заради своєї мети. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Хто довго вагатиметься – прогавить усе, - каже астрологиня. – Відпускайте людей, які погрожують піти від вас. Разом з ними зникнуть неприємності. У неділю місяць уповні. Кров вируватиме в жилах. Полежати на дивані навряд чи вдасться. Душа й тіло потребуватимуть руху і вражень. Подорожуйте, тренуйтеся, не відмовляйтеся від фізичної праці. Демонструйте свої досягнення. Прагніть перемоги. Інформація не триматиметься в пам'яті. Усе важливе краще записувати. Відкладіть похід по крамницях. Є ризик придбати неякісні товари за чималі гроші. Найбільше у ці дні пощастить Тельцям, Левам і Скорпіонам. Не бійтеся експериментувати. Ви неодмінно досягнете своєї мети".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Самотужки мало що зможете вирішити. Але у хорошому тандемі з перевіреними партнерами маєте шанс упевнено прорватися вперед. Генеральне прибирання заплануйте на суботу. Це зробить ваше житло комфортним і затишним.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не опускайте нагоди потеревенити на вулиці, листуйтеся у соцмережах. Заведете корисне знайомство. Відсутність романтичного настрою заганятиме у сумні спогади. Озирніться навколо. Поруч є люди, які не зводять з вас очей.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Непокоїтимуть справи, які не можете довести до пуття. Даремно хвилюєтеся і не спите вночі. Успіх на вашому боці. Записуйтеся на тренінги. Пам'ятайте, ніколи не пізно вчитися і починати щось з нуля.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зміни в особистому житті вас засмучуватимуть. Почуватиметеся самотніми. Прийміть ситуацію такою, як вона є. Пам'ятайте: усе, що зараз руйнується і ламається – до добра. Попереду набагато кращі часи.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Проаналізуйте свої успіхи за перший місяць року і пріоритети на найближче майбутнє. Якщо виявили неполадки у сантехніці, газовому постачанні чи електромережі, викликайте спеціальні служби. Не намагайтеся виправляти щось самостійно. Мінімалізм у їжі виявиться корисним. Їжте малими порціями, м'ясо замініть на рибу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не обговорюйте знайомих за їхніми спинами, не поширюйте пліток. Обираючи техніку для дому, довіртеся порадам консультантів. Вони допоможуть обрати річ, яка працюватиме довго і справно. Добрий час, аби вчитися готувати. Нюх і смак вас не підведуть. Здивуєтеся своїм кулінарним здібностям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки зуміють розбагатіти й забути про проблеми – гороскоп на тиждень з 30 січня до 5 лютого

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У неділю все кардинально може змінитися на краще. Досить гризти себе. Спробуйте намалювати те, що вас турбує. У такий спосіб знайдете вихід зі скрути.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це ідеальний час, аби взяти відпустку на кілька днів. Менше активності виявляйте у соціальних мережах. На вас нападатимуть, а кожну думку намагатимуться розкритикувати. Щаститиме в особистому житті. Почуватиметеся коханими та жаданими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Відчуєте, що життя штовхає вас у правильному напрямку. Зміни в економіці підуть вам на користь. Усе, що плануєте, вдасться реалізувати сповна. Через випадковий флірт з товаришами відштовхнете від себе кохану половинку. Не піддавайтеся спокусі. Любовні інтрижки принесуть багато болю і розчарувань.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Покупки будуть вдалими. Лише не варто купувати електроніку і засоби зв'язку, а також – змінювати електропроводку в домі. Зацікавить спілкування із старшими за віком партнерами. Може розпочатися незвичайна особиста історія.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Більше уваги присвятіть саморозвитку. Читайте, вивчайте іноземні мови. Купіть для дому дрібничку, яка підніматиме настрій. Вдалий час, аби купувати меблі для дому. Майстрів, які їх збиратимуть, викликайте у суботу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Беріть з собою вдосталь готівки, коли вирушаєте у магазин. Карткою зможете розрахуватися не усюди. Не йдіть проти течії. Прислухайтеся до підказок долі.

Лютий – місяць освідчень і несподіваних зізнань. Довідаєтеся про почуття людини, яка раніше була небайдужою вам.

Зараз ви читаєте новину «Яким знакам у ці вихідні пощастить найбільше – гороскоп на 4-5 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути