вівторок, 06 червня 2017 12:25

Яким повинен бути хороший готель?

Яким повинен бути хороший готель?
Вирушаючи в незнайоме місто рекомендується заздалегідь вибрати та забронювати готель. Фото: Hotelsbooking.com.ua

Послугами готелів користуються люди, які звикли до комфорту, туристи, у відряджені, гості, які не бажають обтяжувати своїх друзів, залишаючись у них в квартирі. Залежно від вимог клієнта і його бюджету, вибирається готель того типу і класу, який відповідає зазначеним параметрам - це може бути сімейний готель відповідного рівня безпеки та інтер'єру, готель для іноземних туристів, готель з номерами люкс для молодят, великим рестораном на території і так далі. Однак, незважаючи на широке розмаїття пропозицій, можна назвати основні якості гарного готелю в незалежності від його типу і кількості зірок.

Вирушаючи в незнайоме місто, наприклад столицю України, місто Київ, рекомендуємо заздалегідь вибрати та забронювати готель. Плюсами попереднього бронювання є не тільки безпосередній комфорт неспішного вибору, можливість порівняння цін і пропозицій, а й гарантія того, що навіть в популярні дати за вами буде зарезервований номер. В іншому випадку ви ризикуєте зупинитися не там, де вам хочеться, а де залишаться місця.

Повернемося до якостей хороших готелів. Якщо вас цікавить готель в Києві, з огляду на розмір мегаполісу, бажано відразу визначитися з вашими майбутніми маршрутами в столиці. Зі зрозумілих причин краще вибирати готелі, які знаходяться в центрі міста або близько до транспортних розв'язок, вокзалів, аеропортів. Готелі в центрі будуть зручні і туристам, і тим, хто приїхав до Києва з діловим візитом.

Кількість зірок і тип номеру вибирається з урахуванням особистих побажань, однак, не завадить дізнатися, що крім номерів є в готелі. Це може бути ресторан або доставка їжі в номери, конференц-зал або банкетний зал, бар, послуги пральні, наявність власної парковки і так далі. Заздалегідь уточніть, які послуги надаються безкоштовно, а за які потрібно буде доплатити. Зі списком опцій і послуг, як правило, можна ознайомитися на офіційному сайті готелю.

Багато готелів, націлені на постійну клієнтуру і привертають нових гостей, особливо в період свят і відпусток, проводять постійні акції - стежити за ними можна на офіційних сайтах. За допомогою спеціальних пропозицій і користуючись бонусами для постійних клієнтів, часто можна заощадити на номерах, отримати додаткові послуги безкоштовно, отримати, так звані "безкоштовні милі" популярних авіаперевізників і так далі.

Зараз ви читаєте новину «Яким повинен бути хороший готель?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути