середа, 24 січня 2024 09:10

Які справи цього дня допоможуть розбагатіти та стати знаменитим - гороскоп на 24 січня

Які справи цього дня допоможуть розбагатіти та стати знаменитим - гороскоп на 24 січня
Гарний день для пошуку нових напрямків діяльності. Пробуйте зайнятися тим, про що давно мріяли. Фото: pixabay.com

24 січня вдаватиметься навіть те, на що ви не сподівалися. Будьте наполегливими. Займіться вивченням іноземних мов, удоскональте ораторське мистецтво. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Легко буде переконати будь-кого, - говорить астрологиня. - Грошей не вистачатиме. Обіцяну зарплату можуть затримувати. Фінанси надходитимуть із неочікуваних джерел. За швидкою зміною подій цього дня не всі встигатимуть. Тож не слід перевантажувати себе великою кількістю справ. Слідкуйте за своїми словами. Не ображайте близьких і знайомих. Люди будуть надто вразливими. Гарний день для пошуку нових напрямків діяльності. Пробуйте зайнятися тим, про що давно мріяли. Якщо хочете розбагатіти і стати знаменитим, цього дня варто складати бізнес-плани, шукати нових партнерів для бізнесу та вкладати гроші у перевірені проєкти".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Тим, хто вагається між двома партнерами, доведеться вирішити: обрати когось одного чи залишитися на самоті. Після обіду вдасться добре заробити. Перше побачення перенесіть на суботу. Тоді можна нести заяву до РАЦСу чи укладати шлюб.

Телець (21 квітня - 20 травня)

З вас вийдуть хороші наставники. Зможете передати свій досвід у надійні руки. Кохані намагатимуться усіляко догодити вам. Не відмовляйтеся від їхньої підтримки. Це скріпить і давній шлюб, і недавно зароджені стосунки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Може підвести почуття самовпевненості та гординя. Це заважатиме сповна оцінити партнерів. Не чекайте кращих моментів у житті. Працюйте, як ніколи, плідно. Партнери можуть відвернутися від вас через вашу байдужість. Не вдалий час для початку нових стосунків.

Рак (22 червня - 22 липня)

Складно пройшла перша половина тижня. Бракуватиме сил для боротьби за своє місце під сонцем. Не варто затівати сварку. Вийти з неї переможцем не вдасться. Змиріться з обставинами і дочекайтеся кращого моменту. Підніме настрій догляд за собою. Відвідайте фітнес-клуб, пройдіть омолоджувальні спа-процедури.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вдаватимуться технічні винаходи. У четвер сміливо йдіть на навчальні курси. Засвоєні знання будуть у нагоді. Вдалий час для оснащення оселі та оновлення гардеробу.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Розпочнеться період спокою і стабільності. Це додасть упевненості і сили. Присвятіть час родині і відпочинку. З'являться нові знайомі. Але це не привід довіряти їм свої таємниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала професії, яким цього тижня щаститиме на кожному кроці - гороскоп на 22-28 січня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Краще відкласти побачення. Важко буде знайти спільну тему для розмови. День буде завантажений зранку до вечора. Справи накопичуватимуться. Найважливіші з них краще перенести на другу половину тижня.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Настає період спокою. Вдасться відпочити і присвятити час собі. Грошей у кишені стане більше. На вас чекає час фінансового злету. Турбуватимуть стрибки артеріального тиску. Не ігноруйте головного болю. Відмовтеся від кави та алкоголю.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Багато чого відбуватиметься всупереч вашій волі. Але на краще вам. Побудьте в ролі пасивного спостерігача. Краще скасувати ділові зустрічі і побачення. Будь-які фінансові плани вдасться реалізувати. Найбільш вразливим місцем буде горло. Перенапруження голосових зв'язок може призвести до втрати голосу.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Радуватимуть діти і молодші родичі. Тіштеся їхніми успіхами. Бажано цього дня довіритися партнеру і віддати йому право вирішувати усі питання по дому і веденню господарства.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ваше майбутнє у ваших руках. Працюйте наполегливо, якщо хочете досягти своєї мети. Вдалий час для того, щоб складати бізнес-плани та мріяти про майбутнє. Не бійтеся експериментувати. Обирайте нові креми для обличчя і рук.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Довіряйте інтуїції. Доля відводитиме вас від неприємностей. Звертатися до лікаря краще у п'ятницю після обіду, тоді лікарі ставитимуть особливо точні діагнози.

Лютий буде багатим на цікаві пропозиції. Серед безлічі варіантів оберіть той, що дійсно вартий уваги. Астрологиня дала фінансовий прогноз на лютий і розповіла, які чотири знаки стануть казково багатими та успішними.

Зараз ви читаєте новину «Які справи цього дня допоможуть розбагатіти та стати знаменитим - гороскоп на 24 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути