четвер, 15 грудня 2022 06:00

Які неочікувані зміни принесе середина грудня у життя кожного українця – гороскоп на 15 грудня

Які неочікувані зміни принесе середина грудня у життя кожного українця – гороскоп на 15 грудня
Хтось зважиться на пошуки власного щастя за кордоном, комусь доведеться змінити свої плани і з головою поринути у волонтерство. Фото: pixabay.com

15 грудня вдалим буде похід до перукарні. Нова зачіска пасуватиме. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць спадає, – говорить астрологиня. – Знижуються темпи просування поточних справ. Люди втрачатимуть ініціативність. Швидше наставатиме втома. На деякий час варто відкласти реалізацію нових проєктів. Приділіть більше уваги наведенню ладу в поточних справах. Займіться дрібним побутовим ремонтом. Повикидайте мотлох з хати. Гарний час для придбання побутової техніки. Можна дозволити собі сміливі експерименти із зовнішністю. Час оновити гардероб. Куплені речі стануть вашими улюбленими. Середина грудня принесе неочікувані зміни у життя кожного українця. Хтось зважиться на пошуки власного щастя за кордоном, комусь доведеться змінити свої плани і з головою поринути у волонтерство. Вірте у своє військо і в перемогу. Не переставайте донатити на потреби армії, підтримуйте самотніх сусідів. Пам'ятайте: не всі, хто потребує допомоги, просять про неї".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якщо хочете залишитися на коні, шукайте підробіток. За нього гарно заплатять. Завантажте себе роботою, щоб не було часу на важкі думки. Заручіться надійними друзями. Вони розрадять і допоможуть прогнати тривоги.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Це день спроб і помилок. Ті, хто звик контролювати ситуацію, раптом втратять владу і контроль. Відкладіть до кращих часів новосілля і ремонт, зміну місця роботи та реєстрацію шлюбу.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Час накопичувати, а не витрачати. Якими б спокусливими не були розпродажі, вам іти до магазинів – зась. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги.

Рак (22 червня – 22 липня)

Побутову техніку купуйте у вівторок. Оберіть нову. Вживана швидко зламається. Зацікавитеся психологією. Це допоможе по-іншому глянути на життя, глибше зрозуміти рідних і друзів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Помітите, хто зі знайомих на вашу боці, а хто проти вас. Зрозумієте, кому давно слід сказати "до побачення". Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Якщо хочете щось радикально змінити у гардеробі, 10 разів подумайте, чи варто. Нові взуття, спідниці та аксесуари не пасуватимуть, але обійдуться дорого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня розповіла, коли на Росію чекають політичні перевороти й розвал

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Звикли зустрічати свята у мандрах. Багатьом доведеться відмовитися від відпочинку за кордоном. Завітайте до крамниці з іноземними товарами. Придбайте хамон, італійське вино і десерти. Це підніме настрій.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будьте непередбачуваними. Здивуйте коханих запрошенням у театр чи на романтичну вечерю. Можна придбати сукню для новорічної ночі. Краще не купувати взуття в інтернеті. Легко буде помилитися з розміром. Говоріть милим про свої мрії. Тоді не будете розчаровані подарунком на свята.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

День не раз змусить усміхнутися. З нього розпочнеться ваш успішний грудень. Не ведіться на авантюри, ігноруйте чутки. Відчуватимете серцем, кому довіряти не слід.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не змінюйте основного напряму діяльності. Перехід на нову посаду негативно вплине на ваш бюджет. Відмовтеся від позики. Вживане авто з-за кордону купуйте у пятницю. Працюйте з перевіреними постачальниками, щоб не придбати топлений автомобіль.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Легко буде вивчити іноземну мову і здати на права. Не йдіть проти совісті. Робіть так, як вчили батьки. Прислухайтеся до мудрої поради наставника. Якщо є потреба, поговоріть із духівником. Відверта розмова допоможе багато чого збагнути і виправити на краще. Не шантажуйте коханих і дітей. Дайте їм більше свободи.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Нерішучість і тривожність завадять досягти більшого у роботі і навчанні. Вас легко обганятимуть конкуренти. Уникайте любовних трикутників. Новий партнер приховуватиме свій шлюб. Вчасно скажіть стоп таким стосункам.

Астрологиня приголомшила прогнозом на 2023 рік. Довідайтеся першими, які знаки зодіаку відчують себе справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Які неочікувані зміни принесе середина грудня у життя кожного українця – гороскоп на 15 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути