субота, 17 червня 2023 06:01

Як зробити ці вихідні успішними та врожайними – гороскоп на 17-18 червня

Як зробити ці вихідні успішними та врожайними – гороскоп на 17-18 червня
Справи краще підуть у липні. Фото: pixabay.com

17-18 червня – непрості, але цікаві вихідні. Субота – доба напередодні молодика. Зранку в неділю розпочнеться новий місячний цикл. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Протягом вихідних люди поширюватимуть багато фейків, - говорить астрологиня. – Усі пліткуватимуть, розноситимуть неперевірену інформацію. Не поспішайте довіряти почутому. Балачки відволікатимуть. Якщо хочете зробити ці вихідні успішними та врожайними, беріться за справи, які вдаються вам найкраще. Не спокушайтеся на пропозиції з вигідного працевлаштування. Залишайтеся на роботі, де вас люблять і цінують. Будь-які важливі справи відкладіть до нового тижня. Не варто робити внески в нові проєкти. Вони виявляться збитковими. Початок ремонтних робіт або будівництва теж краще перенести на понеділок. Обирайте активні форми відпочинку. Гуляйте, катайтеся на велосипеді, виїжджайте на природу за місто. Загострюються бронхо-легеневі захворювання. Не переохолоджуйтеся. Не зловживайте холодним лимонадом та морозивом".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Нарешті отримаєте стабільність, на яку давно чекали. Неприємності залишаться позаду. Не лякайтеся новин, які надходять. Незабаром з'ясуєте, що це чутки, які не варті вашої уваги.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Справи підуть на краще. Але грошей знову бракуватиме. Навчіться відмовляти тим, хто заглядає до вашої кишені. Скоро фінансова ситуація покращується. Очікуйте на преміальні.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Перепон стає менше. Вас майже не контролюватимуть і це дозволить досягти бажаного за короткий час. Навантаження на гаманець зростає, але ви цього майже не помітите. За наполегливу працю добре платитимуть.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це дні неприємних сюрпризів. Звідусіль сипатимуться відмови і заборони. Не час пропонувати руку і серце коханим. Легко буде помилитися з вибором.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стаєте безжальними у ставленні до людей, які вас оточують. Не слід іти до своєї цілі по головах друзів та колег. Стабільні заробітки дозволять вільно здійснювати покупки. Але з придбанням нерухомості краще зачекати.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зведіть діяльність до мінімуму. Зараз ви не зможете сповна продемонструвати свої таланти і показати себе з кращого боку. Краще цей час провести у відпустці. Не поспішайте задовольняти усі свої примхи у торгових центрах та інтернет-магазинах, бо на щоденні витрати грошей забракне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Легка" дієта: як схуднути за тиждень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви не бачитимете перспективи. Це пригнічуватиме. Задумайтеся, що вам заважає рухатися вперед. Зараз не час приймати ключові рішення і запускати нові проекти. Плануйте. Справи краще підуть у липні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Почуватиметеся королем ситуації. Справи підуть угору. Вас помічатимуть у колективі і пропонуватимуть неочікуване підвищення посади. У вихідні варто купувати книги, меблі та смартфони.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Краще перенести гучні застілля. Люди не розумітимуть одне одного, зловживатимуть спиртним і з'ясовуватимуть стосунки у бійці. Почастішають отруєння. Перевіряйте термін придатності продуктів, які купуєте.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Покладатиметеся на людей, з якими працюєте пліч-о-пліч. Не дивуйтеся, що розраховували на одне, а отримали - інше. Сприймайте життя таким, яким воно є. Хочете щось зробити добре, дійте самотужки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гарно відпочити вдасться у колі рідних та друзів. Проведіть разом час на природі. До перукарні йдіть у суботу. Зумієте вдало змінити зачіску. Шукати собі пару у соцмережах не варто. Краще виберіться на зустріч з друзями. Знайдете цікавого співрозмовника.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зводити кінці з кінцями що далі, то складніше. Витрати серйозно перевищуватимуть заробітки. Цікаві пропозиції отримаєте у неділю. Не поспішайте погоджуватися на них. Добре обдумайте кожен крок.

12-18 червня не купуйте одяг і взуття. Підібрані речі не пасуватимуть, а коштуватимуть дорого. Астрологиня шокувала прогнозом на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити ці вихідні успішними та врожайними – гороскоп на 17-18 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути