Ексклюзиви
понеділок, 06 лютого 2023 06:00

Як закликати у своє життя успіх та гроші – гороскоп на 6 лютого

Як закликати у своє життя успіх та гроші – гороскоп на 6 лютого
Добре обдумайте, чого хочете. Не женіться за надприбутками. Фото: pixabay.com

6 лютого скористайтеся шансом підвищити заробітки. Не уникайте додаткової роботи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо повню, - говорить астрологиня. – У цей період зростає напруження у стосунках, загострюються конфлікти. Людям бракуватиме терпіння. Виникатиме потреба якомога швидше впоратися зі справами. Тож збільшується кількість помилок у розрахунках. Забуватимуться важливі речі. Аби закликати у своє життя успіх та гроші, цього дня варто складати плани на майбутнє. Добре обдумайте, чого хочете. Не женіться за надприбутками. Оберіть професію до душі, і гроші знайдуть вас. Записуйтеся на безкоштовні курси, покращуйте свої знання у програмуванні, здавайте на права. Змінювати місце проживання краще у кінці лютого. Не варто розпочинати будівництво. Найняті цього дня робітники працюватимуть абияк".

Овен (21 березня – 20 квітня)

На працьовитих чекає неймовірний успіх. Пильнуйте, де б ви ще могли застосувати свої знання та уміння. Кохані жадатимуть інтиму. Ви всіляко уникатимете близькості, бо боїтеся небажаної вагітності. Час подбати про надійний засіб контрацепції.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Годі жити вчорашнім днем, ностальгувати за минулим і переглядати старі фото. Зараз усе вам під силу. Впораєтеся з великою кількістю справ за пів дня. Решту часу присвятіть відпочинку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Хотітиметься любові і романтики. Кохані уникатимуть діалогу, усамітняться на дачі чи поїдуть у гості до батьків. Це дасть вам можливість розібратися у своїх почуттях. Не варто змінювати партнера. Краще відверто поговорити одне з одним.

Рак (22 червня – 22 липня)

Знаходьте радість у щоденних турботах про близьких людей. Не дозволяйте раптовим захопленням руйнувати ваші стосунки. Задумаєтеся над зміною професії. Це згодом дозволить заробляти більше грошей. Але тепер доведеться пожертвувати відпочинком і сном.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не шкодуйте за втраченим. Варто рухатися вперед і обирати більш вигідні пропозиції. Допоможіть коханим визначитися, чим займатися далі. Вони прагнуть кар'єрного росту. Візьміть на себе виховання малечі і частину обов'язків по дому.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Невдалий час для початку чого-небудь. Не плануйте важливої зустрічі або побачення. Розмова швидко набуде конфліктних тонів. Змінювати роботу не час. Навіть якщо вам запропонують підвищення заробітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки ніколи не матимуть проблем з грошима – фінансовий гороскоп на лютий

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Купувати побутову техніку краще після обіду. Не варто переставляти меблі у квартирі без відому коханих. Їм ця ідея навряд чи сподобається. Налягайте на овочі та фрукти. Організм потерпає від авітамінозу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Найкращий період у році. Відчуєте позитивні зміни. Ваші ідеї підтримають авторитетні люди. Маєте шанс заявити про себе. Лише пам'ятайте, що сліпа довіра до людей регулярно підводить. Виплати надходитимуть частинами. Цього вистачить на продукти та комунальні послуги. Купівлю меблів і верхнього одягу доведеться відкласти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Тиждень успіху. Багато чого вдаватиметься, якщо розраховувати на власні сили. Робота в команді зараз принесе збитки. Колеги будуть розсіяними і безініціативними.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Довірте свої сумніви старшим членам родини. На вас триматиметься мир у домі. Відкладіть вирішенням майнових питань і подорож за кордон. Відмовтеся від високих підборів. Ноги потребують відпочинку.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Своєму успіху радійте мовчки. Хвастуни накличуть на себе проблеми. Дайте дітям можливість самостійно обирати професію. Не нав'язуйте роботу, яка до вподоби вам.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Гроші надходитимуть із різних джерел, тому почуватиметеся як у шоколаді. Вдало йтиме торгівля. Цікавих людей зустрінете дорогою на роботу. Це час натхнення й особливих зустрічей.

Астрологиня зробила прогноз на тиждень з 6 по 12 лютого і розповіла, як і кого ощасливить тиждень переможців і лідерів.

Зараз ви читаєте новину «Як закликати у своє життя успіх та гроші – гороскоп на 6 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути