пʼятниця, 26 листопада 2010 11:43

Як відзначатимуть роковини Голодомору. Анонс заходів

Як відзначатимуть роковини Голодомору. Анонс заходів

Всіх киян та тих, хто має нагоду бути в Києві, громадський комітет запрошує в суботу, 27 листопада, о 14:30 зібратися для спільного вшанування пам'яті жертв Голодомору.

14:30 ? початок ходи до Національного меморіалу Голодомору (збір біля метро "Арсенальна").

Панахиду біля Національного меморіалу Голодомору відправлять Патріарх Київський та всієї Руси-України Філарет, Патріарх Української греко-католицької церкви Любомир Гузар, очільники Української автокефальної православної церкви та Римо-католицької церкви в Україні. До участі запрошені представники віх церков та релігійних організацій в Україні.

16:00 — загальнонаціональна хвилина мовчання і запалення свічок пам'яті.

Громадський комітет зі вшанування пам'яті жертв Голодомору-геноциду запросив до участі в жалобному заході у Києві всіх Президентів України, очільників дипломатичних представництв інших країн, представників громадських організацій та політичних партій. Усіх закликали взяти участь в акції під національними прапорами із жалобними чорними стрічками без використання партійної символіки.

Громадський комітет зі вшанування пам'яті жертв Голодомору закликає усіх українців запалити о 16:00 свічку пам'яті на своєму вікні та прийти на жалобні заходи.

В усіх обласних центрах України о 16:00 на центральних площах пройдуть жалобні заходи, загальнонаціональна хвилина мовчання та акція "Запали свічку пам'яті" (анонс заходів).

Пом'януть жертв Голодомору 27 листопада також і в багатьох країнах світу (анонс заходів).

Громадський комітет закликав журналістів зробити тему Голодомору-геноциду провідною та утриматися від трансляції розважальних програм 27 листопада 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Як відзначатимуть роковини Голодомору. Анонс заходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути