четвер, 25 листопада 2010 17:19

У ніч перед Голодомором Янукович і Азаров гулятимуть на балу

У ніч перед Голодомором Янукович і Азаров гулятимуть на балу

У приміщенні Національної філармонії України завтра, 26 листопада, відбудеться "Діамантовий бал" The Glam Classic Fair. Подібні прийоми проходять в Монте-Карло, Ніцці, Сен-Тропе та Майямі, а тепер і в Києві.

Захід почнеться зі світського прийому, під час якого, як обіцяють організатори, гості вечора - впливові особистості українського та зарубіжного істеблішменту, бізнес-еліти і арт-богеми - "зможуть насолодитися спілкуванням в атмосфері сучасної розкоші і нового аристократизму, гастрономічними делікатесами і кращими напоями".

"Повинні бути Суркіси, представники з Міністерства культури, брати Клички, син Віктора Януковича, Олександр Лавринович. Вчора замовили запрошення для прем'єр-міністра України Миколи Азарова", - розповів Gazeta.ua один з організаторів заходу Дмитро Островський.

Вартість запрошення на цей захід 300-500 євро для двох персон. Бал почнеться о 20.00. Всіх заздалегідь попередили, що витрати на квитки - це благодійні внески, які будуть спрямовані на потреби Дитячого онкогематологічного центру "Охматдит"в Києві. Туди ж підуть і кошти, виручені на аукціоні картин відомих українських художників, написаних разом з дітьми, що страждають на онкозахворювання.

"Завтра буде типове українське завтра. Підприємці будуть вимагати від президента не знищувати малий бізнес, а українська "еліта" активно готується до "бриллиантового бала" в Національній філармонії. І ця вечірка "плавно" переходить в день пам'яті жертв Голодомору. А парадокс в тому, що всі учасники вищезгаданих подій громадяни України, а "бриллиантовые" ще й вважають себе українською елітою!", - написав на своїй сторінці в Facebook "бютівець" Микола Томенко.

За словами організаторів, бал The Glam Classic Fair стане щорічним. Його мета - "збереження справжніх культурних цінностей і об'єднання нового соціального прошарку успішних, заможних людей загальною ідеєю сучасного аристократизму".

Нагадаємо, у суботу, 27 листопада, вся Україна й увесь світ вшановуватимуть пам'ять мільйонів жертв Голодомору 1932-33 років.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У ніч перед Голодомором Янукович і Азаров гулятимуть на балу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі